Saturday, August 14, 2021

Energizer. Φακός Μπαταρίας Led 55lm. Waterproof 2AA Light





Πήρα αυτόν τον πανίσχυρο, φακό. Για να φωτίζω στην, θεοσκότεινη, ντουλάπα με τα ρούχα μου, πιο αποτελεσματικά.

 

Παίρνει 2 μπαταρίες τύπου ΑΑ. Αυτές δηλαδή, που υπάρχουν, σε κάθε σπίτι. Η, χαρτονένια, συσκευασία, περιέχει 2 μπαταρίες, εξαιρετικής ποιότητας, της Energizer.

 

Είναι αδιάβροχος (σύμφωνα με την συσκευασία αγοράς). Αν και, βέβαια, δεν τον έχω βάλει στο νερό, γιατί, φοβάμαι μήπως χαλάσει.

 

Είναι ένας αρκετά μεγάλος, ογκώδης, φακός. Ιδανικός, για μεγάλα χέρια, σαν τα δικά μου. Πολύ εργονομικό το σχέδιό του. Το χέρι μου, τον αγκαλιάζει τέλεια. Τα υλικά του εμπνέουν αρκετή εμπιστοσύνη. Είναι πολύ ελαφρύς.

 

Το φως του, δεν είναι ρυθμιζόμενο, αλλά, σταθερής δέσμης. Φέγγει, πραγματικά πολύ δυνατά. Είναι ο ισχυρότερος φακός, που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου! Πραγματικά, η δύναμή του, θα εντυπωσιάσει και τους πιο δύσπιστους.

 

Το σχέδιο του εν λόγω φακού, είναι ιδιαίτερα όμορφο. Κόκκινο, με λίγο μαύρο. Διαθέτει πιαστράκι στο πίσω μέρος, για να τον κρεμάτε.

 

Κατασκευάζεται στην σπουδαία, μεγάλη χώρα, που λέγεται, Κίνα! Είναι, έξοχα απλός, στη χρήση. Το μόνο που κάνετε, είναι να βάλετε τις μπαταρίες του. Και να τον ανοιγοκλείνετε από το μαύρο κουμπάκι, σιλικόνης, στο πάνω μέρος. Αυτό είναι όλο!

 

Συμπερασματικά, ο φακός Energizer, μπαταρίας Led 55lm. Waterproof 2AA Light. Είναι, ένας πολύ μελετημένος και στιβαρός φακός. Θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Η τιμή του, είναι χαμηλή, για την ανώτερη ποιότητα που προσφέρει. Χαρείτε τον!

 

 

Θετικά

 

·         Ισχυρή δέσμη φωτός, τεχνολογίας LED

·         Χρησιμοποιεί μπαταρίες τύπου ΑΑ

·         Είναι ελαφρύς

·         Είναι εργονομικός, σαν σχέδιο

·         Λογική τιμή, για την ποιότητά του

·         Ιδανικός για μεγάλα χέρια

·         Κουμπί λειτουργίας από ανθεκτική, σιλικόνη

·         Πολύ απλός στη χρήση του

·         Είναι αδιάβροχος

·         Ομορφούλι, το σχέδιό του

 

 

Αρνητικά

Κανένα. Είναι ένα άριστο προϊόν 

No comments:

Post a Comment