Wednesday, October 28, 2020

Στοματικό διάλυμα. Listerine Total Care (250 ml)

 

Αγοράζω στοματικά διαλύματα της Listerine επί πολλά χρόνια από παλιά. Έχω χρησιμοποιήσει τα εξής: Cool Citrus, Fresh Burst, Zero, Spearmint, Stay White. Το τελευταίο μου απόκτημα είναι το Total Care.

 

Πραγματικά το βούρτσισμα δεν αρκεί για να καθαρίζει κανείς αποτελεσματικά το στόμα του. Ως εκ τούτου, το στοματικό διάλυμα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά, ανάγκη κατά τη γνώμη μου. Αν και φυσικά δεν είμαι Οδοντίατρος.

 

Αυτό που πρέπει να ξέρετε για τα προϊόντα Listerine, και τα στοματικά διαλύματα γενικά, είναι ότι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Κι αυτό διότι με υπερβολικά τακτική χρήση καταστρέφουν την φυσική χλωρίδα του στόματος. Η χρήση τους μέρα παρά μέρα ή μία φορά την ημέρα είναι ιδανική.

 

Προσέχετε πολύ να μην το καταπιείτε γιατί κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο. Αν κατά λάθος το καταπιείτε τηλεφωνήστε αμέσως στον γιατρό σας, όπως αναγράφει και η ετικέτα. Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε κάτω των 12 ετών.

 

Το προϊόν αυτό προέρχεται από την Μεγάλη Βρετανία και η εταιρεία που το παρασκευάζει είναι η παλιά και πολύ γνωστή Johnson & Johnson. Η τιμή του είναι λογική για την ποιότητα που προσφέρει και πραγματικά συμφέρει η αγορά του.

 

Αυτό που με τράβηξε και είπα να δοκιμάσω το Listerine Total Care είναι η ολοκληρωμένη του προστασία κατά της πλάκας, ουλίτιδας, τερηδόνας. Καθώς και η λευκαντική του δράση. Επίσης, μου άρεσε και το μωβ χρώμα του μπουκαλιού και του υγρού που έχει μέσα.

 

Όμως το Listerine Stay White καίει αρκετά το στόμα. Ενώ άλλα στοματικά διαλύματα της Listerine που έχω αγοράσει με καίγανε λιγότερο.

 

Η γεύση του εντούτοις και η αίσθηση που αφήνει στο στόμα μετά το μπούκωμα και το ξέβγαλμα είναι πολύ ωραία. Πάντως, λευκαίνει πράγματι τα δόντια και θωρακίζει την υγεία του στόματος, αποτελεσματικά.

 

Συμπερασματικά, σίγουρα θα ξαναγόραζα το Listerine Total Care, ακριβώς λόγω της ολοκληρωμένης και ισχυρής δράσης του. Το συνιστώ χωρίς επιφυλάξεις.

 

Θετικά

 

·         Ευχάριστη γεύση

·         Αποτελεσματικό σε ό,τι υπόσχεται με πολλαπλές δράσεις

·         Λογική τιμή

·         Όμορφο μπουκαλάκι

 

Αρνητικά

 

·         Καίει αρκετά το στόμα

·         Δεν είναι κατάλληλο για ηλικίες κάτω των 12 ετών

·         Θέλει πολλή προσοχή να μην το καταπιείτε

No comments:

Post a Comment