Thursday, October 29, 2020

Αποσμητικό STR8 Faith Spray. (2 x 150ml)

 

Τον τελευταίο καιρό έχω χρησιμοποιήσει και αγοράσει αρκετά προϊόντα της σειράς STR8. Έχω δοκιμάσει επίσης τα τελευταία χρόνια αποσμητικά της Noxzema, Dove και Nivea. Πιστεύω ότι τα STR8 είναι καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι παρασκευάζονται στη Γαλλία. Η εταιρεία λέγεται Sarantis Group και είναι Ελληνική, για όσους ενδιαφέρονται.

 

Το Deodorant Body Spray STR8 Faith Spray έχει αρρενωπή, σημαντικά βαριά αλλά ταυτόχρονα πολύ γλυκιά μυρωδιά, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Η μυρωδιά του STR8 FAITH στο σώμα δεν διαρκεί 48 ώρες, όπως γράφει το μπουκάλι, αλλά κάτι λιγότερο. Το δοκίμασα και το έβαλα μετά από σχολαστικό μπάνιο.

 

Το μπουκάλι είναι πολύ όμορφο και πολύ πρακτικό. Δεν έχει καπάκι αφαιρούμενο, αλλά ανοίγει και κλείνει γερά και αξιόπιστα γυρνώντας στο πλάι το πάνω μέρος του. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πώς ψεκάζεται στο σώμα.

 

Σε σχέση με όλα τα άλλα Body Spray που έχω δοκιμάσει, τα αποσμητικά Body Spray STR8 ψεκάζουν με πιο χαμηλή πίεση και δύναμη. Με αποτέλεσμα να κάνετε οικονομία στο υγρό εντός της φιάλης.

 

Έτσι, θα σας κρατήσει περισσότερο από άλλα αποσμητικά. Μία τίμια πρακτική από την εταιρεία. Το νέο αυτό προϊόν υπογράφει ο τρομερός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και υπέροχος άνθρωπος, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Τα νέα μπουκαλάκια της σειράς αποσμητικών STR8 είναι όλα μαύρα με λίγο διακριτικό χρώμα στο κέντρο. Μου αρέσει περισσότερο ο νέος αυτός σχεδιασμός αν και δεν είμαι τόσο φανατικός του μαύρου χρώματος. Το αγόρασα, πρώτον διότι ήθελα να δοκιμάσω ένα ακόμα προϊόν της σειράς STR8. Και μάλιστα το πιο τελευταίο.

 

Και, διότι το βρήκα σε εκπληκτική προσφορά 1 + 1 δώρο! Και δεύτερον επειδή είμαι λάτρης όλων των προϊόντων της Sarantis group. Θα το ξαναγόραζα άνετα. Πρόκειται για ένα καλό προϊόν. Χαρείτε το!

 

 

Θετικά

 

·         Βαρύ, γλυκό και ταυτόχρονα αρρενωπό, πολύ ωραίο άρωμα

·         Ο τρόπος που λειτουργεί το spray κάνει οικονομία στο υγρό

·         Παρασκευάζεται στη Γαλλία

·         Είναι Ελληνικό προϊόν

·         Όμορφο και πρακτικό το μπουκάλι

 

 

Αρνητικά

 

·         Η μυρωδιά στο σώμα διαρκεί λιγότερο από 48 ώρες

·         Τσιμπημένη τιμή

No comments:

Post a Comment