Wednesday, February 14, 2018

Οδοντόβουρτσα μέτρια AIM White System with Perlite


Τώρα τελευταία, στις διαφημίσεις της τηλεόρασης λένε ότι και καλά οι οδοντίατροι συνιστούν τις νέου τύπου ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με την στρογγυλή κεφαλή. Επιτρέψτε μου να έχω πολλές επιφυλάξεις για το αν αυτές οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι πράγματι πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές.

Το σίγουρο είναι ότι κοστίζουν πολύ περισσότερο. Άλλωστε όλα στην εποχή μας είναι πια θέματα marketing και του πώς θα πουλήσουν οι εταιρείες τα ακριβότερα προϊόντα.

Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι μεγάλη σε μέγεθος. Τόσο το σώμα της (η λαβή) όσο και οι τρίχες της. Είναι πολύ ανθεκτική στη χρήση και καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά τα δόντια. Η λαβή της είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλλά και μαλακό στην αφή πλαστικό (σιλικόνη ίσως; Δεν ξέρω). Ακριβώς για να είναι άνετη στη χρήση και να μην ταλαιπωρεί τυχόν ευαίσθητα χέρια.

Στο κέντρο και κατά μήκος της βούρτσας έχει ένα πιο σκληρό κομμάτι που λέγεται Perlite. Σκοπός αυτού του εξαρτήματος είναι να λευκαίνει τα δόντια πιο αποτελεσματικά. Δεδομένου όμως ότι χρησιμοποιείτε μαζί με την οδοντόβουρτσα μία λευκαντική οδοντόκρεμα της ίδιας μάρκας. Όπως η AIM WHITE NOW ή η AIM WHITE NOW GOLD. Εγώ χρησιμοποιώ την απλή AIM WHITE NOW εδώ και χρόνια και τα δόντια μου όντως ασπρίζουν μετά τη χρήση.

Επίσης έχετε υπόψη ότι όσο πιο συχνά πλένετε τα δόντια σας με λευκαντικές οδοντόκρεμες. Και ειδικές λευκαντικές οδοντόβουρτσες όπως η AIM White System με Perlite τόσο θα έχετε πιο λευκά και πιο υγιή δόντια φυσικά.

Η μόνη περίπτωση στην οποία δεν θα σας συνιστούσα την εν λόγω οδοντόβουρτσα είναι αν τα δόντια σας είναι πολύ μικρά. Εγώ έχω μεσαία δόντια σε μέγεθος και είμαι υπερευχαριστημένος. Αν τα δόντια σας είναι μεγάλα τότε αυτό το προϊόν θα σας ταιριάξει γάντι.

Τα μόνα 2 ψεγάδια που της βρήκα είναι ότι:

1.   μετά το πλύσιμο των δοντιών, πολλές φορές στις μικρές εσοχές που έχει η λαβή μαζεύεται οδοντόκρεμα και θέλει αρκετό τρίψιμο με το χέρι για να καθαρίζει εντελώς.
2.   Δεν πρέπει με την συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα να βουρτσίζετε με πολλή δύναμη τα δόντια σας, γιατί λόγω του σκληρού λευκαντικού Perlite που προανέφερα υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το σμάλτο των δοντιών. Αυτό ισχύει και για όλες τις οδοντόβουρτσες. Μου την έχει δώσει Οδοντίατρος αυτή τη συμβουλή.

Επίσης, να ξέρετε ότι οι οδοντίατροι συνιστούν μέτριες οδοντόβουρτσες. Αφού οι μαλακές δεν καθαρίζουν αποτελεσματικά. Και οι σκληρές πληγώνουν τα ούλα και αφαιρούν το πολύτιμο φυσικό σμάλτο των δοντιών.

Συμπερασματικά, η AIM White System με Perlite είναι μία πολύ καλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη στοματική σας υγεία καθώς και να λευκάνετε με φυσικό τρόπο τα δόντια σας (όχι με χημικές λευκάνσεις των οδοντογιατρών). Επιπλέον είναι πολύ όμορφη σαν σχέδιο σε λευκό με σκούρο μπλε χρώμα. Την χρησιμοποιώ χρόνια και θα την ξαναγόραζα άνετα.


Θετικά


·         Όμορφο σχέδιο και χρώματα
·         Στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή
·         Λαβή που δεν ταλαιπωρεί τα χέρια σας
·         Μεγάλο μέγεθος της λαβής και των τριχών
·         Λευκαίνει πολύ καλά τα δόντια (σε συνδυασμό με κατάλληλη οδοντόκρεμα)
·         Είναι μέτρια σε σκληρότητα
·         Η τιμή της


Αρνητικά


·         Δεν είναι και τόσο κατάλληλη για μικρά δόντια
·         Μένουν πολλές φορές υπολείμματα οδοντόκρεμας πάνω στη λαβή μετά το βούρτσισμα



No comments:

Post a Comment