Sunday, February 13, 2022

Acme BH104. In-ear, Bluetooth Handsfree. Μαύρο

 








Αυτά είναι, τα πρώτα, Bluetooth Handsfree ακουστικά, που αγοράζω. Τα αγόρασα, κυρίως, επειδή είναι, από τα πιο οικονομικά. Και, επειδή, διάβασα θετικές αξιολογήσεις, στο skroutz.

 

Τα Xiaomi Piston Basic Edition τα χρησιμοποιώ στο καινούργιο μου ελληνικό MP3/MP4 player, Crypto MP1800BT Plus. Το οποίο έχει ήχο χωρίς απώλειες (Lossless Audio).

 

Τα Acme BH104 έχουν, σαν ακουστικά, inear που είναι, 3 μεγέθη σιλικόνης. Για μικρά, μεσαία και μεγάλα αυτιά. Εγώ, χρησιμοποιώ τις μεγάλες σιλικόνες, διότι έχω, αρκετά μεγάλα, αυτιά.

 

Κάθονται πολύ σταθερά, στα αυτιά μου. Πιο σταθερά, από όλα τα υπόλοιπα ακουστικά, του τύπου inear που έχω. Δύσκολα θα σας πέσουν.

 

Η ποιότητα του ήχου τους, κρίνεται, ικανοποιητική. Αν και, τα Xiaomi Piston Basic Edition. Από τα οποία, έχω, 2 ζευγάρια. Έχουν, σημαντικά καλύτερο ήχο. Η ένταση του ήχου, των Acme BH104, είναι μεγάλη.

 

Αυτό, που δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ότι έχουν τοποθετήσει το πλαστικό, με τα κουμπιά ελέγχου, σε άβολο σημείο πάνω στο καλώδιο.

 

Θα έπρεπε, να είναι τοποθετημένο, στο κέντρο του καλωδίου. Και όχι, στην δεξιά άκρη του. Αυτό, μού έσπασε τα νεύρα.

 

Μού άρεσε το γεγονός, ότι πάνω στο, μικρό, καλώδιό τους. Έχουν τρία κουμπάκια. Το πλήκτρο power. Το οποίο, χρησιμοποιείται και για να κάνει παύση και συνέχιση της μουσικής που ακούτε.

 

Και, 2 πλήκτρα, + -. Για την αυξομείωση της έντασης. Εάν βάλετε την ένταση στο μέγιστο επίπεδο. Και ξαναπατήσετε το πλήκτρο +. Τότε θα ακούσετε έναν ωραίο ήχο. Ο οποίος σάς ειδοποιεί, ότι η ένταση, δεν πάει παραπάνω. Ωραία λεπτομέρεια, αυτή.

 

Άλλο αρνητικό που εντόπισα: Όταν, επιχείρησα, να αλλάξω, το equalizer (ισοσταθμιστής). Μέσω του προαναφερθέντος, MP3 player. Δεν παρατήρησα να αλλάζει η υφή του ήχου, ούτε στο ελάχιστο. Όπως, σαφώς, μεταβάλλεται, με τα Xiaomi Piston Basic Edition.

 

Επίσης, ο χρόνος λειτουργίας τους, είναι, περίπου 4 ώρες. Λίγος. Όμως, φορτίζονται γρήγορα.

 

Το σχέδιό τους είναι όμορφο. Γράφουν πάνω τους, L & R. Για να τα τοποθετήσετε σωστά στα αυτιά σας. Έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Οπότε, κρατήστε το χαρτί της απόδειξης, αγοράς τους.

 

Το, μεγάλο, φυλλάδιο οδηγιών. Είναι μεταφρασμένο, σε πολλές γλώσσες. Όχι όμως, στα Ελληνικά.

 

Συμπερασματικά. Τα Bluetooth Handsfree. Acme BH104 In-ear. Είναι ένα αρκετά καλό προϊόν. Πάντα, σε σχέση, με την χαμηλή τιμή του. Για κάτι καλύτερο, θα πρέπει να μπει πολύ βαθύτερα, το χέρι στην τσέπη.

 

Η απόφαση αγοράς, δική σας.

 

 

Θετικά

 

·         Κάθονται σταθερά στα αυτιά

·         Έχουν εγγύηση 2 ετών

·         Χαμηλή τιμή

·         Όμορφο σχέδιο

·         Έχουν πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και power

·         Φορτίζονται γρήγορα

 

 

Αρνητικά

 

·         Η μικρή πλατφόρμα ελέγχου, θα μπορούσε να είναι καλύτερα τοποθετημένη, κεντρικά, πάνω στο καλώδιο

·         Λίγος, ο χρόνος, ενεργής λειτουργίας (μόλις 4 ώρες)

·         Δεν συνεργάστηκαν καν με τον ισοσταθμιστή, του MP3 player μου

·         Το φυλλάδιο οδηγιών δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά

No comments:

Post a Comment