Saturday, December 5, 2015

Βιβλιοπωλείο Ebooks (www.ebooks.gr)



Το Ebooks είναι ένα μικρό βιβλιοπωλείο που στεγάζεται στην οδό Αλατσάτων 1 και Θηβών στο Αιγάλεω. Παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει μία μεγάλη γκάμα βιβλίων και πολλά από αυτά είναι ετοιμοπαράδοτα.

Αγόρασα το βιβλίο – περιοδικό στρατιωτικού ενδιαφέροντος «Ο ελεύθερος σκοπευτής». Έχω αγοράσει και αρκετά άλλα έργα από το συγκεκριμένο κατάστημα στο παρελθόν. Βρήκα το σύγγραμμα στο skroutz.gr και το ebooks το είχε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς ως συνήθως. Η παραγγελία έγινε ηλεκτρονικά μέσω του ιστοτόπου του βιβλιοπωλείου και ήταν ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Το ίδιο το βιβλίο ήταν σε άψογη κατάσταση.

Μόλις το προϊόν ήταν διαθέσιμο στο μαγαζί ειδοποιήθηκα άμεσα μέσω e-mail αλλά και γραπτού μηνύματος στο κινητό μου για να παραλάβω. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου έδωσαν σαφέστατες οδηγίες για το πώς θα βρω το μαγαζί αφού κατέβω στη στάση του μετρό Αιγάλεω. Βρήκα αμέσως το βιβλιοπωλείο ακολουθώντας τις οδηγίες τους.

Η επικοινωνία με το προσωπικό του μαγαζιού ήταν άριστη και οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι από κοντά και από το τηλέφωνο. Πλήρωσα μετρητά αφού το προϊόν ήταν αρκετά οικονομικό.

Όσον αφορά το site τους, είναι πολύ καλά οργανωμένο και αρκετά καλαίσθητο. Για κάθε πόνημα υπάρχει λεπτομερής περιγραφή και λίγα λόγια για τον συγγραφέα. Επίσης δίνονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των βιβλίων όπως αριθμός σελίδων, διαστάσεις, εκδότης κλπ.

Το μόνο αρνητικό που έχει ο ιστότοπος του Ebooks είναι ότι η εμφάνισή του είναι κάπως παρωχημένη – ξεπερασμένη για τα σημερινά δεδομένα των site.

No comments:

Post a Comment