Friday, November 13, 2015

Κατάστημα Vasilikos (www.vasilikos.com.gr)







To κατάστημα Vasilikos με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι ένα άριστα οργανωμένο και έντιμο μαγαζί. Ειδικεύεται στην πώληση όπλων, κυρίως αεροβόλων και airsoft καθώς και πολλών αξεσουάρ. Γενικά διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων που είναι αρκετά δύσκολο να περιγραφεί.

Ο ιστότοπος του καταστήματος είναι πολύ καλά οργανωμένος και ο χρήστης βρίσκει αυτό που θέλει σε πολύ λίγο χρόνο. Η αισθητική του site είναι αρκετά καλή και κυριαρχούν το λευκό και το ανοιχτό πράσινο χρώμα. Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο Vasilikos διαθέτει και δεύτερο κατάστημα στην Κομοτηνή.

Εγώ είχα παραγγείλει τρία πράγματα: Ένα αεροβόλο 4,5 χιλ. της Gamo, μία ακριβή διόπτρα με zoom Γερμανική της Norconia, δαχτυλίδια για την εφαρμογή της οφθαλμίδας στο όπλο μου και μία θήκη αεροβόλου τυφεκίου μαύρη. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και το προσωπικό του καταστήματος ευγενέστατο.

Το μαγαζί συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες, φέρνει πετυχημένα μοντέλα όπλων και οι τιμές του είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Αν η παραγγελία σας κοστίζει πάνω από 100 € τότε δεν θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών στον πελάτη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Συστήνω ανεπιφύλακτα το εν λόγω κατάστημα αφού είναι έντιμο, με άψογη εξυπηρέτηση, πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλές τιμές. Επισκεφθείτε το!

No comments:

Post a Comment