Friday, July 8, 2016

Ακουστικά ψείρες in-ear "Digital Element PR-110 R"


Τα ακουστικά PR-110 R της Element είναι πολύ όμορφα σε σχεδιασμό όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας αυτής. Το καλώδιό τους είναι αρκετά μακρύ. Επίσης είναι πεπλατυσμένο για να μην μπερδεύεται εύκολα, όπως συμβαίνει με πολλά παρόμοια ακουστικά άλλων εταιρειών.

Ο ήχος είναι μάλλον μέτριος σε ποιότητα αλλά η συνολική ένταση που δίνουν αυτά τα ακουστικά είναι μεγάλη. Προηγουμένως είχα τρία ζευγάρια ακουστικά της Sony (MDREX11), τα οποία μου χάλασαν σε μικρό χρονικό διάστημα και τα τρία. Τα τελευταία είχαν εξαιρετικό ήχο αλλά ήταν πάρα πολύ ευαίσθητα και μπερδευόντουσαν εύκολα.

Σε σχέση με αυτά λοιπόν τα PR-110 R έχουν μέτριο ήχο αλλά η Element δίνει δύο χρόνια εγγύηση παρακαλώ. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ ανθεκτικά και γερά.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι τύπου in-ear, δηλαδή μπαίνουν βαθιά μέσα στο αυτί. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε τρία ζευγάρια από σιλικόνες για να τα προσαρμόσετε στα ακουστικά ανάλογα με το μέγεθος των αυτιών σας. Το μοντέλο που έχω είναι σε κόκκινο χρώμα. Η τιμή τους ήταν στα 3,49 €. Το βύσμα τους δεν είναι επιχρυσωμένο φυσικά. Γιατί αν ήταν θα κόστιζαν πολύ περισσότερο από τα 3,49 €.

Για αυτήν την τόσο χαμηλή τιμή τα ακουστικά έχουν αρκετά καλό ήχο και είναι καλαίσθητα και ανθεκτικά. Χαρείτε τα!


Θετικά


·         Όμορφος σχεδιασμός
·         Καλώδιο που δεν μπερδεύεται εύκολα
·         Αποδίδουν μεγάλη ένταση ήχου
·         Πολύ χαμηλή τιμή
·         Ανθεκτικά


Αρνητικά


·         Μέτρια ποιότητα ήχου

No comments:

Post a Comment