Tuesday, November 7, 2017

Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Remax CABLE QUICK CHARGE & DATA μπλε (Model: RC-001m)


Τελική επεξεργασία αξιολόγησης (13/8/2018): Είχα αγοράσει 3 ίδια τέτοια καλώδια και σε διάστημα μισού χρόνου και λιγότερο χάλασαν και τα τρία χωρίς ιδιαίτερη κακομεταχείριση. Επιεικώς απαράδεκτο για ένα τόσο ακριβό προϊόν. Τώρα εμπιστεύομαι τα καλώδια της Aculine, που φαίνονται πολύ πιο ανθεκτικά και χοντροφτιαγμένα, είναι πάμφθηνα, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Τι να σας πω, κλαίω ακόμα τα τόσα χρήματα που έδωσα στην Remax.

Αγόρασα το συγκεκριμένο καλώδιο για να μπορώ να φορτίζω το παλιό μου Smartphone της LG (LG-E455). Αφού το προηγούμενο καλώδιο μαζί με τον φορτιστή που είχα αγοράσει της Samsung κόπηκε μέσα σε διάστημα 1ός χρόνου και κάτι. Εκείνο ήταν και πολύ κοντύτερο καλώδιο και ποτέ δεν με βόλεψε καλά.

Το προϊόν της Remax φορτίζει το έξυπνο τηλέφωνό μου σε ελάχιστο ουσιαστικά χρόνο παρότι το μήκος του είναι στα 2 μέτρα. Είναι πραγματικά πολύ γρήγορο. Το εν λόγω προϊόν προέρχεται από την Κίνα. Έχει ακόμα και Κινέζικα γράμματα επάνω. Το χρώμα του δικού μου καλωδίου είναι μπλε – γαλάζιο. Το οποίο είναι και ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα.

Η συσκευασία του είναι πολύ όμορφη και προσεγμένη. Από απλό χαρτόνι. Την κράτησα μόνο και μόνο για την ομορφιά της και γιατί λυπήθηκα να την πετάξω στα σκουπίδια. Το ίδιο το καλώδιο είναι ολόκληρο φτιαγμένο από σιλικόνη και δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

Επίσης είναι και ένα πολύ ευλύγιστο και ευέλικτο καλώδιο και όχι δύσκαμπτο και σκληρό όπως άλλα καλώδια. Συνάμα, η επαφή που κάνει το MicroUSB βύσμα με την συσκευή μου είναι εξαιρετικά δυνατή και γερή και αποκλείεται να φύγει από τη θέση του κατά λάθος.

Επιπλέον είναι πεπλατυσμένο για να μην μπερδεύεται. Τα 2 μέτρα του συνολικού μήκους του καλωδίου αναμένεται να βολέψουν τους περισσότερους χρήστες και είναι το ανώτατο όριο μήκους για τέτοιου τύπου καλώδια. Αν αγοράζατε 3μετρο καλώδιο δεν θα φόρτιζε σωστά. Το έχω δοκιμάσει και ξέρω τι σας λέω.

Συμπερασματικά, το προϊόν ανήκει στην κατηγορία των πολύ όμορφων καλωδίων, πολύ γκλαμουράτων αλλά από αξιοπιστία και στιβαρότητα είναι να το κλαίνε οι ρέγγες! Δεν το συνιστώ για αγορά σε καμία περίπτωση. Πλέον εμπιστεύομαι τα καλώδια της Aculine που είναι ανθεκτικά και χοντροφτιαγμένα και κάνουν καλά τη δουλειά τους.


Θετικά


·         Πολύ όμορφο το ίδιο το προϊόν αλλά και η συσκευασία του
·         Μήκος καλωδίου στο μέγιστο (2 μέτρα)
·         Είναι πεπλατυσμένο και δεν μπερδεύεται
·         Πολύ όμορφο χρώμα
·         Πολύ ευέλικτο και ευλύγιστο
·         Πολύ γερή η εφαρμογή των βυσμάτων στις διάφορες συσκευές

Αρνητικά


·         Μου χάλασαν 3 διαφορετικά καλώδια αυτού του ίδιου τύπου. Πεταμένα λεφτά, πολύ χαμηλή αξιοπιστία. Ψάξτε για άλλο καλώδιο (προτείνω αυτά της Aculine: Φθηνά και γερά)
·         Από σχέδιο και εμφάνιση σκίζει. Αλλά από αξιοπιστία… πάτος!




No comments:

Post a Comment