Wednesday, August 5, 2020

Gaming Mousepad Zeroground MP-1600G Okada Supreme v2.0






Καταρχήν, οφείλω να δηλώσω ότι είμαι κάτοχος 2 παλιότερων μοντέλων Mousepads από την εξαιρετική, Ελληνική εταιρεία, Zeroground.

 

Έχω δηλαδή την πρώτη έκδοση αυτού του πετυχημένου Mousepad, η οποία πωλείται ακόμα.

 

Η δεύτερη έκδοση, η οποία σημειώνω ότι είναι και κατά 2 ευρώ φθηνότερη παρακαλώ. Είναι βελτιωμένη εμφανώς και με πολύ ευφυή τρόπο.

 

Πρώτα απ’ όλα το μέγεθος του παλιού και του καινούργιου Mousepad είναι ακριβώς το ίδιο.

 

Όμως, το MP-1600G Okada Supreme v2.0, είναι πολύ καλύτερο και πολύ βελτιωμένο στα εξής σημεία.

 

1.   Κολλάει καλύτερα στην επιφάνεια του γραφείου σας και δεν γλιστράει καθόλου.

2.   Χρησιμοποιεί φοβερά προηγμένη τεχνολογία υφασμάτινη για να εντοπίζει και να κεντράρει τις κινήσεις που κάνετε με το ποντίκι σας

3.   Διαθέτει διακριτικές ραφές στο γύρω – γύρω του για να μην είναι ευπαθές ολόκληρο το Mousepad. Το λέω αυτό, διότι χρειάστηκε να αντικαταστήσω το παλιό μου mousepad της 1ης έκδοσης. Ακριβώς διότι με την χρήση και την κίνηση του καρπού μου, εφθάρη στην κάτω γωνία που δεν ήταν κατάλληλα ενισχυμένη

4.   Είναι κατάλληλο για οπτικούς και laser αισθητήρες ποντικιών

5.   Το ποντίκι γλιστράει πιο εύκολα και πιο σταθερά

6.   Η υφή του υφάσματος είναι πιο μαλακή από το Okada Supreme της πρώτης έκδοσης

 

Τα υλικά κατασκευής του, και πάντα σε σχέση με την τιμή του, φαίνονται ποιοτικά και γερά. Η αντοχή του θα δείξει σε βάθος χρόνου, τελικά.

 

Αλλά με τόσες προφυλάξεις και τεχνολογικές βελτιώσεις που έχει επενδύσει η Zeroground σε αυτό, νομίζω ότι με λίγη καλή μεταχείριση θα είναι ουσιαστικά αθάνατο!

Ενημέρωση (Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022). Το έχω πλύνει στο χέρι με άφθονο, χλιαρό νερό. Με αγνό, σαπούνι και την μαλακή μεριά ενός απλού σφουγγαριού πλυσίματος πιάτων. Προσοχή, μην το πλένετε με χημικά σαπούνια (βλέπε Dettol και τα σχετικά). Και όχι με σκληρό, τραχύ, σφουγγάρι. 

Συνολικά, ως τώρα, το έχω πλύνει 2 φορές. Έγινε σαν καινούργιο. Καμία απολύτως φθορά, δεν έχει. Μετά από δύο πλύσεις, όπως προανέφερα. Εντυπωσιακό! 

Συμπερασματικά, το MP-1600G Okada Supreme v2.0 είναι ένα θαυμάσιο, και πολύ οικονομικό προϊόν που θα απογειώσει την gaming εμπειρία σας. Χωρίς να ξηλώσετε τις τσέπες σας με πανάκριβα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στα διάφορα καταστήματα Πληροφορικής.

 

Τέλος να σημειώσω ότι δοκίμασα το συγκεκριμένο Mousepad, με ποντίκι καινούργιο σχετικά της Zeroground, KENNYO MS-3600 G v2.0. Απολαύστε το!

 

 

Θετικά

 

·         Καλή ποιότητα κατασκευής με υλικά μεγάλης αντοχής

·         Πανέμορφο σχέδιο

·         Οι ραφές γύρω – γύρω

·         Πλένεται, χωρίς κανένα πρόβλημα

·         Κατάλληλο για οπτικούς αλλά και laser αισθητήρες ποντικιών

·         Γλιστράει εύκολα και σταθερά το ποντίκι σας

·         Πολύ μαλακή αίσθηση της υφασμάτινης επιφάνειας

 

Αρνητικά

 

Κανένα! Είναι ένα άριστο προϊόν!

No comments:

Post a Comment