Thursday, November 12, 2015

Κατάστημα Greek Airsoft (www.greekairsoft.gr)






Από το εν λόγω κατάστημα είχα παραγγείλει το Γαλλικό airsoft όπλο Cybergun Spring Rifle Kalashnikov AK47 και ένα κουτί 2000 πλαστικών στρογγυλών σφαιριδίων των 0.20 γραμμαρίων επίσης της Cybergun.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε όπλα airsoft όλων των ειδών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτή τη στιγμή και λόγω των capital controls δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα αλλάξει αυτό. Η επικοινωνία μου με το κατάστημα ήταν άριστη. Διαθέτει τις καλύτερες τιμές σε σχέση με άλλα airsoft μαγαζιά.

Ο ιστότοπός τους είναι πολύ καλά οργανωμένος και υπάρχουν λεπτομερέστατες περιγραφές των όπλων και των παρελκομένων τους. Η αισθητική του site είναι πολύ υψηλή και κυριαρχεί το ουδέτερο όσο και όμορφο λευκό χρώμα. Αν κάνετε τον κόπο να φτιάξετε λογαριασμό θα βρείτε και την απόδειξη των αγορών σας σε ηλεκτρονική μορφή για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε μέσα από τον σύνδεσμο, «ο λογαριασμός μου» να αλλάξετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με εσάς και να επεξεργαστείτε ή να παρακολουθήσετε τα πάντα. Το μαγαζί εδράζεται στην Αχιλλέως 82 στο Παλαιό Φάληρο. Υπάρχει πολύ κοντά στο κατάστημα και στάση τραμ. Η στάση λέγεται «Αχιλλέως».

No comments:

Post a Comment