Sunday, December 3, 2017

Αντάπτορας Powertech DVI-I male - VGA female (ADA-D001)





Καταρχάς πρέπει να πω πως έχω ένα πολύ καλό τροφοδοτικό και ένα απλό Refurbish UPS. Όλα της Powertech. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας αυτής και από τις χαμηλές τιμές τους.

Αγόρασα αυτόν τον αντάπτορα για να μπορέσω να συνδέσω μία παλιά κάρτα γραφικών (ASUS Radeon HD 7750 1 GB) που έχω με μία μικρή και φθηνή οθόνη καινούργιας τεχνολογίας LED της ASUS, διαγωνίου 18,5 ιντσών με μέγιστη ανάλυση στα 1366Χ768 και αναλογία απεικόνισης (aspect ratio) 16:9.

Η οθονούλα αυτή είναι από τις πιο δυσεύρετες σήμερα και ήταν κατόρθωμα για τον αντάπτορά μου να την εντοπίσει σωστά και με τόσο άμεση απόκριση. Η οθόνη αυτή έχει μόνο μία VGA υποδοχή.

Προσέξτε ότι οι πολύ καινούργιες κάρτες γραφικών δεν διαθέτουν DVI-I υποδοχή για να κουμπώσει ο συγκεκριμένος αντάπτορας. Αλλά έχουν την λεγόμενη DVI-D υποδοχή η οποία απαιτεί άλλου τύπου αντάπτορα πιο ακριβό. Άρα ο εν λόγω αντάπτορας κάνει και έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί μόνο σε παλιότερης τεχνολογίας κάρτες γραφικών και όχι στις καινούργιες.

Χρησιμοποιώ αυτόν τον αντάπτορα περίπου 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μοντέλο που έχω στα χέρια μου είναι εξαιρετικής ποιότητας και είναι ολόκληρο (και οι 2 υποδοχές) χρυσό ή επιχρυσωμένο αν θέλετε. Είναι πολύ στιβαρά τα υλικά κατασκευής του. Πλαστικά και μεταλλικά στοιχεία.

Αυτό που πρέπει να προσέξει κανείς είναι ότι δίνει στον υπολογιστή σας πολλές αναλύσεις οθόνης και γραφικών (π.χ. 1920Χ1080). Όμως θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μία ανάλυση. Διότι μπορεί η οθόνη την οποία συνδέετε να μην την υποστηρίζει. Μπορείτε να τσεκάρετε την υψηλότερη δυνατή ανάλυση γραφικών που υποστηρίζει η οθόνη σας. Αν ξέρετε τον αριθμό μοντέλου της και την ψάξετε στην αναζήτηση στο www.skroutz.gr. Ή αν βρείτε την οθόνη σας στον ιστότοπο της κατασκευάστριας εταιρείας της.

Πάντως εάν επιλέξετε κατά λάθος μία ανάλυση την οποία δεν την υποστηρίζει η οθόνη σας μην φοβηθείτε. Γιατί αν περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα, αυτόματα ο υπολογιστής σας θα επιστρέψει στην προηγούμενη συμβατή με το σύστημά σας ανάλυση. Άρα δεν θα χαλάσει κάτι στο μηχάνημά σας. Μην σας ανησυχεί αυτό.

Συμπερασματικά, το συγκεκριμένο προϊόν είναι οικονομικό αλλά εξαιρετικής ποιότητας και θα σας λύσει τα χέρια αν η οθόνη σας είναι VGA μόνο. Αγοράστε φθηνά και άφοβα!


Θετικά


·         Η τιμή του
·         Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
·         Αξιόπιστη λειτουργία
·         Είναι επιχρυσωμένο ολόκληρο


Αρνητικά


 Κανένα!

No comments:

Post a Comment