Monday, June 1, 2020

Κάρτα μνήμης MicroSD with SD adapter. GOOD RAM 8 GB




Αγόρασα τη συγκεκριμένη καρτούλα μνήμης για να την τοποθετήσω μέσα σε ένα καινούργιο πολύ φθηνό τηλέφωνο παλαιού τύπου με πλήκτρα της Powertech (Powertech Milly Small PTM-14 Black). Που αγόρασα πολύ πρόσφατα.

Η κάρτα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως SD, αφού έχει αντάπτορα που την μετατρέπει σε SD αλλά και σαν MicroSD. Έχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής (Lifetime Warranty), και το γράφει και στην όμορφη, απλή, συσκευασία της.

Επιπλέον, είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Και ξέρετε πόσο ποιοτικά είναι τα αυθεντικά, Ιαπωνικά προϊόντα. Εγώ την έχω γεμίσει ολόκληρη με αρχεία εικόνας και ήχου (.jpeg, .png και .mp3). Δεν μου παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το μόνο αρνητικό είναι η χαμηλή ταχύτητα εγγραφής. Αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτήν την τόσο χαμηλή τιμή στην οποία πωλείται στα καταστήματα. Τέλος, είναι πολύ όμορφη σαν αντικείμενο σε μοντέρνο, μαύρο χρώμα, με άσπρα γράμματα.

Συμπερασματικά, η κάρτα μνήμης GOOD RAM M400 microSDHC 8GB Class 4 είναι μία πολύ αξιόπιστη λύση αν και, δεν είναι πολύ γρήγορη. Η απόφαση αγοράς, δική σας.


Θετικά


·         Είναι αξιόπιστη με εγγύηση εφ’ όρου ζωής
·         Είναι πολύ όμορφη σαν σχέδιο
·         Λειτουργεί και ως SD αλλά και ως MicroSD κάρτα μνήμης
·         Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία
·         Είναι οικονομική


Αρνητικά


·         Δεν είναι γρήγορη στην εγγραφή

No comments:

Post a Comment