Monday, June 29, 2020

Πινέλο ξυρίσματος με συνθετική τρίχα. Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712





Η λαβή του εν λόγω πινέλου είναι ξύλινη. Σε χρώμα πολύ σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο. Σαν εμφάνιση, ομορφιά, το πινέλο Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 είναι στ’ αλήθεια υπέροχο!

Σωστό κομψοτέχνημα της σύγχρονης τεχνολογίας. Χαίρεσαι πραγματικά να το παρατηρείς και να το παίζεις στα χέρια!

Δεν είδα μεγάλη διαφορά στο άπλωμα του αφρού σε σχέση με το πινέλο με φυσική τρίχα χοίρου, Omega 11574 που έχω εδώ και μερικές εβδομάδες. Αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν έχω στρώσει – μαλακώσει ακόμα το τελευταίο.

Ο αφρός ξυρίσματος που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό είναι ο Noxzema Smoothing Shaving Foam 300ml. Λένε ότι αν έχετε σκληρά γένια όπως εγώ, τότε ένα οικονομικό πινελάκι με τρίχα χοίρου (αγριόχοιρου για την ακρίβεια) είναι ίσως το πιο κατάλληλο για εσάς.

Ο Θύσανος του Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 είναι μέτριος σε πυκνότητα των τριχών. Όμως, το πινέλο φαίνεται στιβαρό. Και δεν μου έχει χάσει ούτε μία τρίχα από τότε που το αγόρασα και το μεταχειρίζομαι. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσει.

Η βάση του θυσάνου είναι μεταλλική και όχι πλαστική, όπως έχω δει σε άλλα φθηνότερα πινέλα. Μάλλον, λόγω αυτής της λεπτομέρειας στην κατασκευή του πινέλου, Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712, δεν χάνει τρίχες.

Το Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 είναι σχετικά χοντρό πινέλο με μεγάλη και ψηλή βάση. Αν έχετε μεγάλα χέρια όπως εγώ, θα σας ταιριάξει σαν γάντι.

Προσωπικά, προτιμώ την υφή της πλαστικής λαβής από την ξύλινη. Αφού είναι πιο απαλή, λεία, η αίσθηση που αφήνει στο χέρι η πλαστική βάση. Αλλά αυτό είναι θέμα καθαρά ατομικής προτίμησης. Και δεν θα το αξιολογήσω θετικά ή αρνητικά.

Το Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 είναι αρκετά πιο βαρύ από άλλα πινέλα λόγω της ξύλινης λαβής του. Το ξύλο έχει μεγαλύτερη πυκνότητα σαν υλικό από το πλαστικό. Ως εκ τούτου τα ξύλινα πινελάκια είναι βαρύτερα.

Οι τρίχες του εν λόγω προϊόντος είναι τόσο μαλακές, σαν μετάξι, στην κυριολεξία! Καμία σχέση με τα σκληρά πινέλα χοίρου. Δεν περίμενα να είναι τόσο μαλακός ο θύσανος.

Να ξέρετε ότι τα συνθετικά πινέλα της Ιταλικής εταιρείας, Omega, κάνουν χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Με σκοπό να σάς προσφέρουν άριστα συνθετικά πινέλα με εξαιρετική συμπεριφορά στο ξύρισμα. Ουσιαστικά ανώτερα και από τα πανάκριβα, με φυσική τρίχα ασβού. Και σε χαμηλό, σχετικά, κόστος.

Προσωπικά προτιμώ την φυσική μυρωδιά του πινέλου με τρίχα χοίρου από αυτήν του συνθετικού. Το Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 έχει μία υπερβολικά γλυκιά, μη αρρενωπή οσμή. Που δεν μου πολυαρέσει αλλά, είναι εντέλει, ανεκτή.

Το μόνο μου παράπονο με το πινέλο Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712. Είναι ότι μισή ώρα περίπου αφού έφτασε στο σπίτι μου με κούριερ, σβήστηκαν λίγο τα άσπρα γράμματα πάνω στη λαβή. Εκεί που αναγράφεται η μάρκα της Omega.

Συμπερασματικά, το συνθετικό πινέλο ξυρίσματος, Omega Hi-Brush Fiber Shaving Brush 112mm Black 0196712 είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν. Που προσφέρει πάρα πολλά σε λογική τιμή. Λόγω της υψηλής στιβαρότητας και αξιοπιστίας του, θα το έχετε για μια ζωή, νομίζω. Απολαύστε το!


Θετικά


·         Στιβαρή κατασκευή μετάλλου με ανθεκτικό ξύλο
·         Αξεπέραστη Ιταλική εμφάνιση, φινέτσα
·         Μεταχειρίζεται την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συνθετικά πινέλα
·         Οι τρίχες του είναι πολύ μαλακές, μεταξένιες
·         Προσφέρει άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα
·         Λογική η τιμή του για την ανώτερη ποιότητά του


Αρνητικά


·         Σβήστηκαν αμέσως μόλις το πήρα κάποια από τα γράμματα της φίρμας

No comments:

Post a Comment