Sunday, November 8, 2015

Tokyo Marui Glock 17L airsoft spring pistol (πιστόλι ελατηρίου airsoft)

Αρκετά ποιοτικό και καλό πιστολάκι ελατηρίου. Με κάποια ελαττώματα που δεν κρύβονται εύκολα









Το Glock 17L είναι η μακρύκανη έκδοση ελατηρίου airsoft πιστού αντιγράφου του πολύ γνωστού πιστολιού Glock 17. Πρόκειται για ένα πολύ ευθύβολο όπλο. Το πιστόλι είναι σχεδόν εξολοκλήρου πλαστικό αλλά η ποιότητα των πλαστικών του είναι πολύ καλή.

Είναι ένα πολύ ελαφρύ όπλο (300 γρ.) και αυτό ενδέχεται να μην ικανοποιήσει πολλούς χρήστες. Από την άλλη μεριά, και το αυθεντικό Glock 17 της Αυστριακής εταιρείας είναι πολύ ελαφρύ, μόλις 620 γρ. Ο γεμιστήρας του χωράει 25 πλαστικά σφαιρίδια και η αρχική ταχύτητα εξόδου του βλήματος είναι 61,12 μέτρα ανά δευτερόλεπτο (m/s). Είναι δυνατό πιστόλι δηλαδή.

Ένα πιθανό ελάττωμα του όπλου είναι ότι αν επιχειρήσετε να βγάλετε τον γεμιστήρα όντας γεμάτος, τότε θα πέσουν κάτω μία ή δύο βολίδες κάποιες φορές. Επίσης, η σκανδάλη του είναι η χειρότερη που έχω πιάσει ποτέ. Πολλές φορές το όπλο μού εκπυρσοκροτεί κατά λάθος λόγω της άθλιας σκανδάλης του.

Τα σκοπευτικά του δεν είναι ρυθμιζόμενα όπως και στο πραγματικό Glock 17. Υπάρχουν αρκετά πιστόλια τα οποία έχουν ρυθμιζόμενα σκοπευτικά (κυρίως τα πιο καινούργια) και αυτά είναι μάλλον καλύτερα.

Εν κατακλείδι, το Glock 17L είναι ένα airsoft πιστόλι που θα ικανοποιήσει με την υψηλή ποιότητά του τους περισσότερους αν όχι όλους τους φίλους του airsoft και των όπλων. Χαρείτε το!

Θετικά


·         Πιστό αντίγραφο του πραγματικού
·         Στιβαρή ποιότητα κατασκευής
·         Μεγάλη χωρητικότητα γεμιστήρα
·         Μεγάλη αρχική ταχύτητα βλήματος


Αρνητικά


·         Κάποια μικροπροβλήματα με τον γεμιστήρα
·         Πολύ κακή σκανδάλη



No comments:

Post a Comment