Friday, December 1, 2017

Ηλεκτρική σόμπα μπάνιου – γραφείου ZEUS 1400


Η εταιρεία ZEUS είναι μία Ελληνική εταιρεία που παράγει διαφόρων ειδών προϊόντα σπιτιού. Κύριος αντιπρόσωπός της και έμπορος είναι η επιχείρηση Seitanidis Home (δείτε εδώ τον ιστότοπό της). Εγώ αγόρασα τον προηγούμενο χειμώνα 2 σόμπες μπάνιου – γραφείου για να ζεστάνω ένα μικρό υπνοδωμάτιο και μία πολύ μεγαλύτερη κρεβατοκάμαρα.

Η μία από τις 2 σόμπες παρουσίασε ελάττωμα στην ασφάλειά της. Τηλεφώνησα αμέσως στην επιχείρηση seitanidis home και τούς το είπα. Την άλλη μέρα το πρωί μού έφεραν άλλη σόμπα και αφού τούς έδειξα και τούς εξήγησα ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα πήραν πίσω την ελαττωματική σόμπα και μού άφησαν μία καινούργια, η οποία δούλεψε σωστά. Χωρίς χρέωση φυσικά.

Αυτό μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και κατάλαβα ότι η επιχείρηση είναι έντιμη. Τις 2 σόμπες αυτές τις έχω περίπου ένα χρόνο και τις έχω δουλέψει αρκετά. Είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένες, πολύ καλαίσθητες και δουλεύουν αξιόπιστα μέχρι τώρα. Έχουν ασφάλεια, που σημαίνει ότι αν σας πέσουν κάτω και αναποδογυρίσουν, τότε σβήνουν αυτόματα για να μην πάρει φωτιά το σπίτι σας.

Χθες, παράγγειλα μέσω τηλεφώνου και πάλι μία ακόμα μικρή σόμπα μπάνιου για να ζεστάνω ένα δεύτερο μικρό δωμάτιο. Οι σόμπες αυτές έχουν 3 λάμπες χαλαζία και 2 διακόπτες λειτουργίας. Είναι πανεύκολες στη χρήση. Τις χρησιμοποιείτε ως εξής: Αν ανάψετε τη 1 σκάλα την αριστερή ανάβουν οι 2 λάμπες χαλαζία. Αν πατήσετε τον δεύτερο δεξί διακόπτη ανάβει η μία λάμπα. Αν ανάψετε και τους 3 διακόπτες ανάβουν και οι 3 λάμπες ταυτόχρονα. Η σόμπα έχει συνολική ισχύ 1400 Watt.

Η καινούργια σόμπα που πήρα χθες είναι βελτιωμένο μοντέλο σε σχέση με τις 2 περσινές που έχω. Πρώτα απ’ όλα διαθέτει ένα μεγάλο χερούλι για να την κουβαλάς χωρίς να την πιάνεις από το σώμα της και να καίγεσαι. Πολύ καλή προσθήκη αυτή αν και σαφώς θα μπορούσε η εταιρεία ZEUS να το είχε σκεφτεί και πολύ νωρίτερα.

Το χρώμα της καινούργιας σόμπας είναι μαύρο αντί για κόκκινο που ήταν στις περσινές. Η ποιότητα των υλικών κατασκευής τους είναι αρκετά καλή. Αν και το καινούργιο μοντέλο μού φαίνεται λίγο πιο ευαίσθητο γενικά σαν υλικό. Επίσης, οι καινούργιες σόμπες είναι αρκετά πιο μαζεμένες σε όγκο σε σχέση με τις παλιές.

Να σημειώσω εδώ ότι θα σας ήταν πιο βολικό όταν παραλάβετε μία σόμπα από την επιχείρηση Seitanidis Home, να κρατήσετε το χαρτονένιο κουτί της για να την αποθηκεύετε με ασφάλεια όταν περάσει ο χειμώνας. Το κουτί της την προστατεύει πολύ καλά όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αυτό το τόνισε και ο ίδιος ο κος Σεϊτανίδης στην εκπομπή του.

Θεωρώ ότι οι σόμπες αυτές είναι αρκετά αξιόπιστες και δεν χαλάνε εύκολα. Αλλά και αν σας χαλάσουν μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση Seitanidis Home στον Κηφισό, Λεωφόρος Κηφισού 80, Αθήνα. Μαζί με τη χαλασμένη σόμπα σας. Και όπως λέει και ο ίδιος ο κος Σεϊτανίδης στις εκπομπές του, μέσα σε 10 λεπτά και με ελάχιστη χρέωση (της τάξεως των 5 – 10 ευρώ) η σόμπα σας θα είναι σαν καινούργια.

Μου αρέσει να παρακολουθώ τις εκπομπές του κου Σεϊτανίδη στην τηλεόραση. Αφού έτσι κι αλλιώς, συνήθως δεν έχει και κανένα καλύτερο πρόγραμμα η τηλεόραση εκείνη την ώρα για να το δω.

Ο ίδιος ο Σεϊτανίδης μού είναι πολύ συμπαθής. Φαίνεται έξυπνος και έντιμος άνθρωπος και παίρνει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ ευχάριστος τύπος με χιούμορ και άποψη για πολλά πράγματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Η επιχείρηση Seitanidis home στηρίζει ενσυνείδητα Ελληνικά εργοστάσια και Έλληνες κατασκευαστές και πολύ καλά κάνει. Σίγουρα η Ελλάδα μας χρειάζεται πολλούς επιχειρηματίες και εμπόρους σαν τον Σεϊτανίδη.

Συμπερασματικά, η σόμπα μπάνιου ZEUS 1400 είναι ένα άριστο προϊόν που θα σας ζεστάνει αποτελεσματικά και χωρίς να ξηραίνει το λαιμό σας και την ατμόσφαιρα όπως τα πανάκριβα κλιματιστικά. Χαρείτε την!


Θετικά


·         Πολύ όμορφο σχέδιο
·         Αξιόπιστη λειτουργία
·         Χερούλι μεταφοράς της σόμπας
·         Κουτί που βοηθάει στην ασφαλή αποθήκευση της σόμπας
·         Ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης της σόμπας στο πάτωμα


Αρνητικά


·         Το προϊόν φαίνεται αρκετά ευαίσθητο σαν κατασκευή

No comments:

Post a Comment