Saturday, May 13, 2017

Επιχείρηση Seitanidis home (seitanidishome.gr)


Παράγγειλα τον χειμώνα που μας πέρασε 2 σόμπες μπάνιου μικρές μάρκας ZEUS. Η μία από τις 2 σόμπες παρουσίασε ελάττωμα στην ασφάλειά της. Τηλεφώνησα αμέσως στην επιχείρηση seitanidis home και τούς το είπα. Την άλλη μέρα το πρωί μού έφεραν άλλη σόμπα και αφού τους έδειξα και τους εξήγησα ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα πήραν πίσω την ελαττωματική σόμπα και μού άφησαν μία καινούργια.

Αυτό μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και κατάλαβα ότι η επιχείρηση είναι έντιμη. Τις 2 σόμπες αυτές τις έχω περίπου ένα χρόνο και τις έχω δουλέψει αρκετά. Είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένες, πολύ καλαίσθητες και δουλεύουν αξιόπιστα μέχρι τώρα.

Μου αρέσει να παρακολουθώ τις εκπομπές του κου Σεϊτανίδη στη τηλεόραση. Αφού, έτσι κι αλλιώς, συνήθως δεν έχει και κανένα καλύτερο πρόγραμμα η τηλεόραση εκείνη την ώρα για να το δω.

Ο ίδιος ο Σεϊτανίδης μού είναι πολύ συμπαθής. Φαίνεται έξυπνος και έντιμος άνθρωπος και παίρνει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ ευχάριστος τύπος με χιούμορ και άποψη για πολλά πράγματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Η ιστοθέση, seitanidishome.gr είναι πολύ καλαίσθητη σε κλασικό λευκό με γαλάζιο φόντο. Επίσης είναι καλά οργανωμένη. Όπως λένε όλοι όσοι το έχουν επισκεφθεί, το εστιατόριο της επιχείρησης είναι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας με φρέσκα και υγιεινά φαγητά. Καμία σχέση με τα ετοιματζίδικα (σουβλάκια, πίτσες και πλαστικά φαγητά).

Σε γενικές γραμμές η επιχείρηση, Seitanidis home, εμπορεύεται και πωλεί ποιοτικά (εκ των οποίων πολλά είναι Ελληνικής κατασκευής) προϊόντα. Και όχι φτηνιάρικα που τα αγοράζεις και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χαλάνε και τα πετάς. Αυτό το τονίζει ο ίδιος ο κος Σεϊτανίδης σχεδόν σε κάθε εκπομπή του στην τηλεόραση.

Η επιχείρηση Seitanidis home στηρίζει ενσυνείδητα Ελληνικά εργοστάσια και Έλληνες κατασκευαστές και πολύ καλά κάνει. Σίγουρα η Ελλάδα μας χρειάζεται πολλούς επιχειρηματίες και εμπόρους σαν τον Σεϊτανίδη.

Εν κατακλείδι, η επιχείρηση Seitanidis home είναι πολύ καλή και έντιμη και προσφέρει μόνο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει καλές τιμές και κατά καιρούς κάνει μεγάλες προσφορές. Αξίζει να την επισκεφθείτε.

No comments:

Post a Comment