Thursday, June 18, 2020

Doctor's Formulas Magnesium Formula 120 κάψουλες


Αγόρασα το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, διότι διάβασα στο διαδίκτυο τα συμπτώματα σε ανθρώπους με σοβαρή έλλειψη μαγνησίου. Και ήμουν ένα από αυτά τα άτομα.

Συνάμα, το μαγνήσιο με βοηθάει στον πολύ δύσκολο ύπνο μου. Όταν άρχισα να το παίρνω, αμέσως εξαφανίστηκαν οι κράμπες στα πόδια κατά τον ύπνο.

Επιπροσθέτως, αγόρασα τη συγκεκριμένη φόρμουλα Μαγνησίου, λόγω των άριστων αξιολογήσεων που είχε στο www.skroutz.gr. Και επειδή αυτήν συνιστά εδώ και χρόνια ο ιατρός Ανδρέας Φικιώρης. Του οποίου είμαι θαυμαστής.

Οι 2 κάψουλες της Doctor's Formulas Magnesium Formula περιέχουν:

·         480 mg Μαγνήσιο
·         40 mg Χηλικό γλυκινικό μαγνήσιο
·         40 mg Τριβασικό άνυδρο κιτρικό μαγνήσιο
·         Οξείδιο του μαγνησίου

Αυτό που οφείλω να σημειώσω είναι ότι δεν είχα καμία παρενέργεια στο σώμα μου λαμβάνοντας μία ταμπλέτα την ημέρα, κάθε πρωί. Μόνο θετικά είδα και όχι προβλήματα.

Δεν σας συνιστώ να παίρνετε την Doctor's Formulas Magnesium Formula τα βράδια αν υποφέρετε από αϋπνίες διότι μπορεί να σας εντείνει τις αϋπνίες.

Η τιμή του προϊόντος είναι πολύ λογική για τις πολλές, 120 κάψουλες, που προσφέρει. Συν τοις άλλοις το κουτί είναι πολύ όμορφο σε λευκό με πράσινο χρώμα. Αν και είναι κατασκευασμένο από φθηνό, σχετικά, πλαστικό.

Να ξέρετε ότι είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής. Και απευθύνεται σε υγιείς ανθρώπους με σοβαρή έλλειψη μαγνησίου. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, πριν το αγοράσετε, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Καλό είναι να μην το παίρνετε, αν για παράδειγμα κάνετε λήψη αντιβιοτικών. Σύμφωνα με το κουτί του προϊόντος. 

Διαβάστε όσοι το αγοράσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που είναι όλες τυπωμένες στα Ελληνικά πάνω στο πλαστικό μπουκαλάκι. Τα χάπια δεν είναι πολύ μεγάλα και γλιστρούν και καταπίνονται σχετικά εύκολα.

Συμπερασματικά, η Doctor's Formulas Magnesium Formula είναι ένα άριστο συμπλήρωμα διατροφής για όλους όσους έχουν έλλειψη μαγνησίου ή δυσκολία στον ύπνο. Αλλά και για όλους τους ανθρώπους σήμερα.


Θετικά


·         Βοηθάει σε προβλήματα ύπνου και κράμπες
·         Λογική τιμή για την μεγάλη ποσότητα και ποιότητα του προϊόντος
·         Περιέχει μεγάλη δόση μαγνησίου για αυτούς που έχουν έλλειψη
·         Είναι όμορφο το κουτί
·         Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν αναγράφονται πάνω στο μπουκαλάκι στα Ελληνικά


Αρνητικά


 Κανένα!

No comments:

Post a Comment