Wednesday, December 5, 2018

USB Φορτιστής τοίχου Powertech PT-419




Έχω αυτόν τον φορτιστή εδώ και μερικούς μήνες. Τον χρησιμοποιώ για να φορτίζω ένα 10,1 ιντσών Android Tablet που αγόρασα σχετικά πρόσφατα και ένα πολύ παλιό μονοπύρηνο smartphone που έχω εδώ και πάνω από 5 χρόνια.

Η Powertech PT – 419 είναι μία πολύ έξυπνα σχεδιασμένη συσκευή που αναγνωρίζει αυτόματα και φορτίζει tablets, κινητά κάθε είδους (έξυπνα και απλά), ψηφιακές κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, φορητά Media Player, φορητές παιχνιδοκονσόλες, Bluetooth Headset, Power Bank και έξυπνα ρολόγια (Smart Watch). Επίσης είναι συμβατή με προϊόντα της Apple: iPad, iPods κλπ. Μπορεί να φορτίσει το 99% των έξυπνων συσκευών όπως αναγράφει και το κουκλίστικο κουτάκι της!

Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής, φαίνεται στιβαρή και ανθεκτική. Και παρά την χαμηλή της τιμή, τα πλαστικά εμπνέουν εμπιστοσύνη. Έχει βάρος 57 γραμμάρια, είναι ολόμαυρη σε χρώμα, στρογγυλεμένη και πολύ όμορφη. Διαθέτει 2 εξόδους USB για να συνδέσετε 1 ή 2 συσκευές, ότι σας βολεύει.

Φορτίζει γρήγορα και δεν ανεβάζει υπερβολικές θερμοκρασίες κατά την διαδικασία της φόρτισης. Είναι αρκετά μικρό και βολικό σε μέγεθος. Είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

Συμπερασματικά, ο Φορτιστής USB Powertech PT – 419 είναι μία άριστη επιλογή από την Κίνα για να γεμίσετε γρήγορα και με ασφάλεια μέχρι 2 συσκευές. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή για την ανώτερη ποιότητα που προσφέρει νομίζω. Τέλος, η συσκευασία του προϊόντος με τις διάφορες πληροφορίες είναι πλήρως μεταφρασμένη ολόκληρη στα Ελληνικά. Κάτι που με εντυπωσίασε.

Δεν είναι ανάγκη να χαλάτε τα λεφτά σας σε πολύ ακριβές μάρκες που προσφέρουν την ίδια ή και κατώτερη ποιότητα προϊόντων. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Φορτιστή USB Powertech PT – 419 ως ένα φθηνό και εκλεκτό προϊόν. Χαρείτε το!


Θετικά


·         Φορτίζει γρήγορα
·         Δεν υπερθερμαίνεται
·         Είναι πολύ όμορφο και κομψό σε σύγχρονο μαύρο χρώμα
·         Διαθέτει 2 εξόδους USB και δίνει ρεύμα ταυτόχρονα σε 2 συσκευές
·         Είναι ελαφρύ
·         Είναι πλήρως μεταφρασμένη η συσκευασία στα Ελληνικά
·         Φορτίζει πρακτικά τα πάντα
·         Είναι ποιοτικό, αξιόπιστο και πολύ οικονομικό


Αρνητικά


 Κανένα!

No comments:

Post a Comment