Thursday, May 19, 2022

Pentagon Cobra GT 38. Στρατιωτική Ζώνη. Χρώμα, Coyote

 






Έχω αγοράσει 2 ζώνες αυτού του τύπου, προς το παρόν. Σκοπεύω, κάποια στιγμή να αγοράσω κι άλλες. Της χρησιμοποιώ σε 2 παντελόνια της Ελληνικής εταιρείας, Pentagon: BDU 2.0 PANTS PENTACAMO &  BDU 2.0 PANTS DESERT CAMO (αξιολογήσεις δικές μου, αναλυτικές, υπάρχουν στο skroutz.gr).

 

Τα υλικά τους είναι αρκετά στιβαρά, καλής αντοχής. Νάιλον, με καλής ποιότητας [για τα χρήματά της], πλαστικό. Ο μηχανισμός που ασφαλίζει είναι, εξολοκλήρου, πλαστικός. Με ένα απλό κλικ. Mε σύστημα, άμεσης και εύκολης, απελευθέρωσης.

 

Το πάχος τους είναι μεγάλο, στα 38 χιλιοστά. Άρα, θα χρειαστείτε ένα παντελόνι της Pentagon. Ή άλλο, με μεγάλες θηλιές.

 

Οι ζώνες  Pentagon Cobra GT 38. Δεν περνιούνται στο παντελόνι με τον ίδιο τρόπο, όπως οι παραδοσιακές ζώνες, από δέρμα και ατσάλι.

 

Δηλαδή, ο τρόπος περάσματος στο παντελόνι είναι ο εξής: Πρώτα αφαιρείται την πόρπη. Μετά, την περνάτε προσεκτικά, μέσα στις θηλιές, του παντελονιού. Αφού, έχει περαστεί σωστά. Ξαναβάζετε την πόρπη στη θέση της. Και σφίγγετε ή χαλαρώνετε όσο χρειάζεται.

 

Το σχέδιό τους. Ό,τι χρώμα και αν επιλέξετε, είναι θαυμάσιο, από πλευράς ομορφιάς. Χαίρομαι πραγματικά να τις φοράω, όσο πιο συχνά μπορώ!

 

Το καλό της είναι ότι υπάρχει σε όλα τα μεγέθη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείτε με ευκολία να την αφαιρέσετε από το παντελόνι σας. Αλλά έτσι είναι οι στρατιωτικές ζώνες, όλες, αν δεν κάνω λάθος.

 

Αυτό που με εντυπωσίασε πολύ. Είναι η ποιοτική, ιδιαίτερη συσκευασία τους. Φαίνεται ακριβή, για να κατασκευαστεί έτσι όπως είναι.

 

Συμπερασματικά, οι ζώνες Pentagon Cobra GT 38. Είναι μία αξιόπιστη, κουκλίστικη επιλογή σε στρατιωτική ή αστυνομική ζώνη. Από μία, αξιόλογη, Ελληνική εταιρεία. Χαρείτε τις!

 

 

Θετικά

 

·         Καλά υλικά κατασκευής

·         Είναι πανέμορφη

·         Υπάρχει, σε διάφορα χρώματα, και πολλά, μεγέθη

·         Αξιόπιστος, ο μηχανισμός της

 

 

Αρνητικά

 

·         Περνιέται, μόνο σε παντελόνια, με αρκετά μεγάλες, θηλιές

·         Δεν είναι τόσο εύκολο, να αφαιρεθεί. Μόλις την περάσετε στο ρούχο

No comments:

Post a Comment