Friday, June 29, 2018

Airsoft Center (www.airsoftcenter.gr)




Το κατάστημα ειδών αεροσφαίρισης (Αγγλιστί Airsoft) εδράζεται στο κέντρο της Αθήνας. Και πιο συγκεκριμένα στην οδό Έσλιν 17, στους Αμπελοκήπους.

Πήγα στο Airsoft Center για να αγοράσω ένα απλό και αρκετά φθηνό αορτήρα για το Airsoft μονής βολής ελατηρίου Καλάσνικοφ. Το οποίο έχω στην κατοχή μου 7 χρόνια περίπου.

Με την ευκαιρία, αγόρασα και ένα πιστόλι Glock 17L μονής βολής ελατηρίου κι αυτό. Και τα 2 αυτά προϊόντα μού βγήκαν άριστα σε ποιότητα και αντοχή μέσα σε αρκετά χρόνια χρήσης τους.

Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο μαγαζί εντυπωσιάστηκα από: Το μέγεθος του καταστήματος, το πόσο καθαρά ήταν όλα. Και φυσικά από τα όπλα, τα οποία ήταν τοποθετημένα ψηλά για να βλέπει κανείς τι θέλει να αγοράσει.

Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος ήταν πολύ καλή και άμεση. Έτσι κι αλλιώς ήξερα ακριβώς τι ήθελα οπότε δεν υπήρξε θέμα.

Η ιστοθέση του καταστήματος (airsoftcenter.gr) είναι πολύ καλά οργανωμένη και καλαίσθητη σε λευκό χρώμα. Βρίσκεις πολύ γρήγορα αυτό που θέλεις. Επίσης μπορείτε να κάνετε και αξιολογήσεις των προϊόντων που αγοράζετε. Υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων όμως λόγω της βαθιάς ελληνικής κρίσης πολλά μοντέλα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Airsoft Center σε όλους τους φίλους του όμορφου χόμπι της Αεροβόλισης.

No comments:

Post a Comment