Monday, March 27, 2017

Flash USB Kingston DataTraveler G4 64GB



Η Kingston είναι μία Καλιφορνέζικη πολύ γνωστή εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή παντός τύπου ηλεκτρονικών μνημών. Ιδρύθηκε το 1987. Τα προϊόντα της εταιρείας αυτής είναι γνωστά για την πολύ υψηλή ποιότητά τους.

Το εν λόγω προϊόν είναι αρκετά όμορφο σε λευκό χρωματισμό. Είναι συνδεσιμότητας USB 3.0 (μπλε χρωματισμός στο βύσμα) και αυτό το καθιστά πολύ γρήγορο. Η Kingston δίνει 5 χρόνια εγγύηση για αυτό το φλασάκι.

Εγώ το έχω στην κατοχή μου μερικά χρόνια, λιγότερα από 5 αλλά δουλεύει άψογα όλον αυτόν τον καιρό και πραγματικά δεν νομίζω να χαλάσει ποτέ. Το χρησιμοποιώ κυρίως για αποθήκευση βίντεο και ταινιών και το συνδέω σε μία επίπεδη HD τηλεόραση και σε σταθερό υπολογιστή. Τα πλαστικά και μεταλλικά του στοιχεία είναι στιβαρά και γερά.

Το καπάκι του κουμπώνει στο πίσω μέρος του με πολύ σταθερό τρόπο ώστε να είναι πολύ δύσκολο να το χάσετε κατά λάθος. Η τιμή του είναι πραγματικά πολύ φιλική δεδομένου της μεγάλης χωρητικότητάς του και της USB 3.0 συνδεσιμότητάς του. Συμπερασματικά το φλασάκι αυτό είναι γρήγορο, όμορφο, αξιόπιστο και πολύ οικονομικό. Χαρείτε το!

No comments:

Post a Comment