Wednesday, September 18, 2019

Ανταλλακτικά ξυραφάκια Gillette Mach 3 (4 τεμάχια)


Είναι το πρώτο κουτάκι από τέτοια ανταλλακτικά που έχω αγοράσει. Και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένος, θα αγοράσω και δεύτερο και τρίτο καθώς φαίνεται.

Η ποιότητα του εν λόγω προϊόντος είναι άριστη. Έχω πολύ σκληρά γένια και χρησιμοποιώ και ειδικό αφρό της Noxzema για τραχιά γένια. Μου βγάζουν λοιπόν γύρω στα 12 – 15 πολύ καλά ξυρίσματα χωρίς να φθείρονται καθόλου εύκολα.

Η συσκευασία τους είναι πολύ προσεγμένη, ποιοτική και καλαίσθητη. Μία φορά μόνο είχα κοπεί πολύ λίγο με τα συγκεκριμένα ξυραφάκια και με την Mach 3 και αυτό από καθαρά δική μου απροσεξία – βιασύνη.

Η λιπαντική ταινία πάνω από τις 3 λεπίδες ασπρίζει σταδιακά για να επισημάνει ότι η απόδοση του ξυρίσματος δεν είναι πλέον η βέλτιστη. 

Προσφέρουν πολύ άνετο, βαθύτατο και χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα ξύρισμα. Διαθέτουν λιπαντική ταινία στο πάνω μέρος για πιο γλυκό ξύρισμα και χωρίς κοκκινίλες. Επιπλέον τσούζω ελάχιστα με το STR8 Oxygen After Shave που βάζω κάθε φορά μετά το ξύρισμα τον τελευταίο καιρό.

Συμπερασματικά, συνιστώ τα ανταλλακτικά ξυραφάκια Gillette Mach 3 με τα χίλια. Πρόκειται για θαυμάσιο προϊόν. Χαρείτε το ξύρισμά σας με αυτά τα εξαιρετικά ξυραφάκια μεγάλης διάρκειας.

No comments:

Post a Comment