Thursday, September 26, 2019

Κατάστημα, You


Παράγγειλα ένα απλό DVD-RW εσωτερικό για σταθερό υπολογιστή μέσω του site. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα μία παραγγελία απευθείας μέσω του ιστοτόπου τους αλλά χωρίς να έχω κάνει εγγραφή. Επίσης επικοινώνησα και τηλεφωνικώς με το κατάστημα γιατί δεν ήξερα πώς ακριβώς λειτουργούν οι υπηρεσίες του You, ως νέος πελάτης.

Η εξυπηρέτηση και οι ενημερώσεις για την παραγγελία ήταν εξαιρετικές, άμεσες και δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο. Αυτό που με τράβηξε να αγοράσω από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το ότι είναι πάντα πολύ φθηνό. 

Παρέλαβα το προϊόν από κάποιο σημείο παραλαβής μέσω courier που ήταν πιο κοντά στο σπίτι μου χωρίς επιπλέον χρέωση και όχι από φυσικό κατάστημα. Τα διαθέσιμα σημεία παραλαβής είναι πάρα πολλά και σίγουρα ένα από αυτά θα σας βολέψει καλώς.

Εντύπωση μου έκανε η προσοχή στη λεπτομέρεια της συσκευασίας. Το SATA 3 DVD-RW ήρθε σε σκληρό χαρτονένιο, μεγάλο κουτί, με την επωνυμία του καταστήματος, το τηλέφωνο και το email του You επάνω. Το οποίο όταν το άνοιξα είχε άλλο κουτί ογκώδες από αφρολέξ για να μη χτυπηθεί καθόλου το αγαθό κατά τη μεταφορά.

Το You έχει 42 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο ιστότοπός τους είναι καλά οργανωμένος, σε λευκό, ευχάριστο χρώμα και βρίσκεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις.

Το You είναι πολυβραβευμένο ως μαγαζί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Κάτι που δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαίο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη τεχνολογίας.

Συμπερασματικά, το You είναι μία άριστη, πολύ οικονομική και καλά οργανωμένη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που θα ικανοποιήσουν με την ποιότητά τους και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της σύγχρονης τεχνολογίας. Σίγουρα σκοπεύω να ξαναγοράσω από το φθηνό και αξιόπιστο You. Καλές αγορές!

No comments:

Post a Comment