Monday, March 8, 2021

Ασύρματο τηλέφωνο. Panasonic KX-TG2511, Metallic Gray








 
Αγόρασα το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Διότι είχα ένα παμπάλαιο, φορητό τηλέφωνο της Panasonic, παρόμοιο. Το οποίο άντεξε, κακομεταχείριση πολλών ετών.

 

Έτσι, όντας απόλυτα ευχαριστημένος με την εταιρεία Panasonic. Αγόρασα, αναγκαστικά, το  KX-TG2511, Metallic Gray. Αφού, η παλιά μου συσκευή, ήταν, ξεκάθαρα, στα τελευταία της. Με το ζόρι δούλευε.

 

Αγόρασα το μεταλλικό γκρι, χρώμα. Διότι μού φάνηκε πιο ιδιαίτερο και σικάτο.

 

Το KX-TG2511, Metallic Gray, έχει αρκετά εύκολο μενού. Είναι εργονομικό και όμορφο, σαν σχέδιο. Δεν γλιστράει εύκολα από το χέρι.

 

Τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας. Το μενού του, στο δικό μου μοντέλο, είναι μεταφρασμένο, πλήρως, στα Ελληνικά, από το εργοστάσιο.

 

Έχει σαφείς οδηγίες στα Ελληνικά, σε βιβλιαράκι των 49 σελίδων! Η οθόνη του είναι φωτιζόμενη, μονόχρωμη, και καθαρή, σαν εικόνα.

 

Η διάρκεια αναμονής και ομιλίας είναι, 170 ώρες και 18 ώρες, αντίστοιχα.

 

Έχει 50 θέσεις μνήμης, για να αποθηκεύσετε τα τηλέφωνά σας. Για μένα είναι υπεραρκετές.

 

Λειτουργεί μόνο με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ni-Mh. Μεγέθους ΑΑΑ. Τις οποίες πρέπει να αλλάζετε κάθε 3 χρόνια περίπου. Ή και νωρίτερα. Ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Η συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι, ειδικές, μπαταρίες.

 

Εγώ, εγκατέστησα τις μπαταρίες του τύπου που προανέφερα. Αφαιρώντας τις από το παλιό μου φορητό τηλέφωνο. Και βάζοντάς τες στην καινούργια συσκευή. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, με την διαδικασία αυτή.

 

Το KX-TG2511, Metallic Gray είναι ελαφρύ. Η βάση ζυγίζει 110 γραμμάρια. Το ακουστικό ζυγίζει 130 γραμμάρια.

 

Το τηλέφωνο έχει λειτουργία eco. Η eco σημαίνει, πολύ χαμηλότερες εκπομπές επιβλαβών για τον άνθρωπο, συχνοτήτων. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με το πάτημα ενός και μόνο, ειδικού, πλήκτρου.

 

Το KX-TG2511, Metallic Gray αποδίδει καθαρό, ήχο. Μπορείτε, αν δεν θέλετε να ακούνε τι λέτε. Να κάνετε, σίγαση του μικροφώνου του ακουστικού. Με ένα πλήκτρο.

 

Το KX-TG2511, Metallic Gray διαθέτει αναγνώριση κλήσεων. Και ανοιχτή ακρόαση.

 

Ας δούμε και τα αρνητικά του προϊόντος. Δεν κάθεται το τηλέφωνο στη βάση του τόσο σταθερά. Λόγο του σχεδιασμού της ίδιας της βάσης. Το παλιό μου τηλέφωνο (το οποίο ήταν βέβαια, ακριβότερο) καθόταν πολύ καλύτερα, στην, πιο μεγάλη, στιβαρότερη, βάση του.

 

Δεν έχει ξυπνητήρι (αφύπνιση). Η αξιοπιστία του προϊόντος αυτού, θα φανεί σε βάθος χρόνου.

 

Συμπερασματικά, το Panasonic KX-TG2511, Metallic Gray. Είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν. Με δυνατότητες που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς. Σε λογική, προσιτή τιμή. Χαρείτε το!

 

Θετικά

 

·         Εργονομικό, όμορφο σχέδιο

·         Η λειτουργίες, eco, ανοιχτής ακρόασης, αναγνώρισης κλήσεων

·         Υπάρχει το ίδιο μοντέλο σε διάφορα χρώματα

·         Εύκολο μενού, στα Ελληνικά

·         Εγχειρίδιο οδηγιών 49 σελίδων στα Ελληνικά

·         Καθαρός ήχος

·         50 θέσεις μνήμης για τηλέφωνα

·         Είναι ελαφρύ

·         Καλή ποιότητα κατασκευής

·         Η συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι, ειδικές, μπαταρίες

 

 

Αρνητικά

 

·         Δεν έχει λειτουργία αφύπνισης

·         Δεν κάθεται τόσο σταθερά, στην μικρή, βάση του

No comments:

Post a Comment