Wednesday, March 24, 2021

STR8 Fr34k. Eau De Toilette. 100 ml







Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα αρώματα της σειράς STR8. Σε After Shave, Eau De Toilette και αποσμητικά. Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζω την μυρωδιά των STR8, Rise, Red Code, Oxygen (δεν κυκλοφορεί πια), Faith, Hero.

 

Τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει πάθος με τη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης STR8 και Noxzema.

 

Το FR34k, είναι το πιο καινούργιο άρωμα της STR8 (αυτή την στιγμή, Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021). Και, ίσως, το πιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα αρκετά βαρύ, αρρενωπό, παθιάρικο, εκλεπτυσμένο, δυναμικό άρωμα.

 

Το άρωμα Fr34k είναι εκρηκτικό στις κορυφαίες νότες του με Περγαμόντο, Πιπέρι και Τζίντζερ. Ταυτόχρονα στην καρδιά του αρώματος περιέχονται Clary Sage, ανανάς και Tarragon, καθιστώντας το κομψό και γοητευτικό.

 

Το πραγματικό μυστικό που το καθιστά ένα εκλεπτυσμένο μοντέρνο άρωμα βρίσκεται στο κάτω μέρος με έναν υπέροχο συνδυασμό Tonka Bean, Ambery Woods και Κακάο.

 

Με λίγα, απλά λόγια, είναι ένα πικάντικο, ξυλώδες άρωμα. Το προϊόν υπογράφει ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Τα STR8 παρασκευάζονται στη Γαλλία. Μία χώρα, εγγύηση για την ποιότητα των αρωμάτων της, όπως θα ξέρετε.

 

Καταρχάς, τη συσκευασία της σειράς προϊόντων περιποίησης STR8 με το μεταλλικό εξωτερικό πανέμορφο κουτί και το επίσης υπέροχο μπουκαλάκι εντός του ατσάλινου κουτιού, δεν θα τη βρείτε σε καμία άλλη μάρκα αρωμάτων. Ακόμα και τα γράμματα επάνω στο μεταλλικό κουτί που γράφουν STR8 Fr34k είναι έντονα ανάγλυφα, μέσα – έξω.

 

Πρόκειται για μία ουσιαστικά υπερπολυτελή συσκευασία και πραγματικό κομψοτέχνημα της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Η STR8 Fr34k Eau de Toilette είναι μία ανδρική κολόνια που έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό καπάκι. Ο τρόπος χρήσης της είναι με ψεκασμό στο δέρμα ή στα ρούχα σας. Άρα έχει ειδικό στόμιο ψεκασμού.

 

Η οσμή του STR8 Fr34k διαρκεί πάνω από 12 ώρες στο σώμα. Πολύ καλή διάρκεια για την τιμή του, νομίζω.

 

Αν νομίζατε ότι για να αγοράσετε ένα ποιοτικό, αξιολογότατο, άρωμα, θα πρέπει να δώσετε πολλά χρήματα. Τότε, η εξαιρετική, σειρά αρωμάτων STR8, θα σας αλλάξει τελείως γνώμη.  Απολαύστε, το θεσπέσιο, STR8 Fr34k!

 

Θετικά

 

·         Ιδιαίτερο, θαυμάσιο άρωμα

·         Υπερπολυτελής, πανέμορφη, συσκευασία

·         Μεγάλη διάρκεια της μυρωδιάς για την κατηγορία του

·         Έχει στόμιο ψεκασμού

·         Παρασκευάζεται στη Γαλλία

·         Πολύ προσιτή τιμή

·         Το προϊόν υπογράφει ο μεγάλος αστέρας, Γιάννης Αντετοκούνμπο

 

 

Αρνητικά

 

Κανένα! Είναι ένα άριστο προϊόν


No comments:

Post a Comment