Friday, March 26, 2021

STR8 Rise. Eau De Toilette. 100 ml






Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα αρώματα της σειράς STR8. Σε After Shave, Eau De Toilette και αποσμητικά. Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζω την μυρωδιά των, Rise, Red Code, Oxygen (δεν κυκλοφορεί πια), Faith, Hero, Fr34K. Τα Hero, Rise και Fr34k τα έχω σε Eau De Toilette των 100 ml, όλα.

 

Τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει πάθος με τη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης STR8 και Noxzema.

 

Το STR8 Rise, είναι από τις, σχετικά καινούργιες, δημιουργίες της σειράς STR8. Αυτή την στιγμή, Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021. Είναι ένα άρωμα που με ενθουσιάζει.

 

Φρέσκες και κομψές νότες εσπεριδοειδών με νότες μέντας στην καρδιά και ξυλώδης βάση, οδηγούν σε μια ακαταμάχητη αρωματική δημιουργία. Πρόκειται για ένα αρκετά βαρύ, δυναμικότατο, δροσερό, αντρίκιο, έντονο, κιτρικό (λεμονάτο), άρωμα.

 

Το προϊόν υπογράφει ο μεγάλος αστέρας του παγκοσμίου μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Τα STR8 παρασκευάζονται στη Γαλλία. Μία χώρα, εγγύηση για την ποιότητα των αρωμάτων της, όπως θα ξέρετε.

 

Καταρχάς, τη συσκευασία της σειράς προϊόντων περιποίησης STR8 με το μεταλλικό εξωτερικό πανέμορφο κουτί και το επίσης υπέροχο μπουκαλάκι εντός του ατσάλινου κουτιού, δεν θα τη βρείτε σε καμία άλλη μάρκα αρωμάτων. Ακόμα και τα γράμματα επάνω στο μεταλλικό κουτί που γράφουν STR8 είναι ανάγλυφα, μέσα – έξω.

 

Πρόκειται για μία ουσιαστικά υπερπολυτελή συσκευασία και πραγματικό κομψοτέχνημα της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Η STR8 Rise Eau de Toilette είναι μία ανδρική κολόνια που έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό καπάκι. Ο τρόπος χρήσης της είναι με ψεκασμό στο δέρμα ή στα ρούχα σας. Άρα έχει ειδικό στόμιο ψεκασμού.

 

Η οσμή του STR8 Rise διαρκεί περίπου 6 ώρες αν το ψεκάσετε απευθείας στο σώμα, και όχι στα ρούχα σας. Εγώ το ψέκασα στον ένα καρπό, και το χρονομέτρησα με το χρονόμετρο του ρολογιού μου. Αξιοπρεπής διάρκεια για την τιμή του, και την κατηγορία του, νομίζω. Ωστόσο σημειώνω. Για να υπάρξει κάποια σύγκριση εδώ. Ότι το Eau De Toilette, STR8 Fr34k, διαρκεί πάνω από 12 ώρες.

 

Το μοναδικό παράπονο που έχω, από το δικό μου, τουλάχιστον, προϊόν, STR8 Rise. Είναι ότι το καπάκι που ανοίγει και κλείνει σφιχτά και με ασφάλεια το μπουκάλι. Φαίνεται σαν να μην έχει ευθυγραμμιστεί στο 100% από το εργοστάσιο. 


Με αποτέλεσμα, στο άνοιγμα, να είναι πολύ σκληρό στο να ανοίξει. Θέλει αρκετή δύναμη, ομολογουμένως. Μπορεί όμως, στο μέλλον να το διορθώσουν. Ή απλά να έτυχε μόνο σε μένα αυτό το ελάχιστο, ελάττωμα.


Συμπερασματικά. Αν νομίζατε ότι για να αγοράσετε ένα ποιοτικό, πολύ αξιόλογο, άρωμα, θα πρέπει να δώσετε πολλά χρήματα. Τότε, η εξαιρετική, σειρά αρωμάτων STR8, θα σας αλλάξει τελείως γνώμη. Απολαύστε, το, μαγευτικό, STR8 Rise!

 

Θετικά

 

·         Ιδιαίτερο, μαγευτικό, άρωμα

·         Υπερπολυτελής, πανέμορφη, συσκευασία

·         Έχει στόμιο ψεκασμού

·         Παρασκευάζεται στη Γαλλία

·         Πολύ προσιτή τιμή

·         Το προϊόν υπογράφει ο μεγάλος αστέρας, Γιάννης Αντετοκούνμπο


Αρνητικά

 

·         Το καπάκι είναι σκληρό, και δύσκολα ξεκουμπώνει

No comments:

Post a Comment