Thursday, March 15, 2018

Καλώδιο προέκτασης Aculine USB 2.0 Cable USB-A male - USB-A female 1.8m (USB-001)




Αγόρασα 2 καλώδια προέκτασης USB 2.0 της Aculine για να μπορέσω να μακρύνω λίγο  το καλώδιο ενός απλού και παλιού Gamepad της ACME (δεν πωλείται πια) που έχω εδώ και κάποια χρόνια καθώς και ενός παλιού, απλού multimedia πληκτρολογίου της Element (επίσης δεν πωλείται πια).

Πρώτα απ’ όλα τα καλώδια στα οποία αφορά η παρούσα αξιολόγηση κατασκευάζονται στην Κίνα από την εταιρεία Element. Την εταιρεία αυτή την γνωρίζω πάρα πολύ καλά αφού έχω πολλές συσκευές της. Από ποντίκια και πληκτρολόγια για gaming χρήση μέχρι Adapters δικτύου και τροφοδοτικά. Είναι μία εταιρεία η οποία κατασκευάζει φθηνά αλλά τις περισσότερες φορές πολύ ποιοτικά, πανέξυπνα σχεδιασμένα και πανέμορφα αξεσουάρ για υπολογιστές. Σε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Το καλώδιο αυτό έχει μήκος στα 1,8 μέτρα. Είναι πολύ στιβαρή η κατασκευή του. Είναι χοντρό και ανθεκτικό και εφαρμόζει γερά πάνω στην USB υποδοχή του προϊόντος που θέλετε να προεκτείνετε.

Ακόμα και η συσκευασία του φαίνεται όμορφη και προσεγμένη και η τιμή του, μού φαίνεται πολύ χαμηλή για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει. Το καλώδιο έχει σύγχρονο, μαύρο χρώμα. Αν δεν σας κάνει το μήκος του μπορείτε να βρείτε καλώδιο έως και 5 μέτρα από την ίδια εταιρεία. Απλά ζητείστε στο κατάστημα αυτό που σας βολεύει καλύτερα.

Συμπερασματικά, το εν λόγω προϊόν είναι άριστο και η τιμή του πολύ χαμηλή και καλή για την εξαιρετική ποιότητα που αυτό προσφέρει. Αγοράστε το με κλειστά μάτια!


Θετικά


·         Ανθεκτικό, χοντρό και γερό
·         Δυνατή και σταθερή εφαρμογή στην υποδοχή σας USB
·         Όμορφο από τη συσκευασία μέχρι το ίδιο το προϊόν
·         Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
·         Χαμηλή, προσιτή τιμή
·         Μαύρο χρώμα


Αρνητικά


Κανένα!

No comments:

Post a Comment