Friday, February 4, 2022

Power System Ultra Grip PS-2400. Ανδρικά Γάντια Γυμναστηρίου [κοφτά]

 








Πρώτα απ’ όλα, οφείλω να πω πως, έχω 3, διαφορετικά, γάντια γυμναστηρίου [κοφτά]. Κάτι πάρα πολύ παλιά, φθαρμένα, της επιχείρησης, «Αθλητής». Και ένα ζευγάρι καινούργια, σχετικά. Μεγέθους XXL (2XL). Από το Bodybuilding Club.

 

Με τα τελευταία, θα συγκρίνω, και θα αξιολογήσω, τα Power System Ultra Grip PS-2400.

 

Τα Power System Ultra Grip PS-2400, είναι κατασκευασμένα, από εξελιγμένα, σύγχρονα υλικά. Για παράδειγμα, δεν έχουν, επάνω τους, πραγματικό δέρμα. Όπως αυτά, που θα βρείτε ευρέως, στην αγορά.

 

Αντί, λοιπόν για το δέρμα έχουν υψηλής ποιότητας και αντοχής, μαλακό, συνθετικό, ύφασμα. Λέγεται Amara. Δεν ξέρω, τι ακριβώς είναι, αυτό. Αλλά ακούγεται καλό. Για την χαμηλή τιμή των 10 ευρώ, μιλάμε πάντα.

 

Τα Power System Ultra Grip PS-2400 παρασκευάζονται στην Τσεχική Δημοκρατία (Τσεχία). Η εταιρεία, παράγει είδη γυμναστικής, από το 1994.

 

Άρα, είναι, μία, παλιά και έμπειρη, φίρμα. Τα Power System Ultra Grip PS-2400 φαίνονται ποιοτικά σαν αίσθηση. Το νούμερο XL, που πήρα, εγώ. Το ύψος μου είναι, 189 εκατοστά ακριβώς. Μου έρχεται μπόλικο.

 

Τα γάντια του Bodybuilding Club, τα είχα αγοράσει αρχικά στο νούμερο, XL. Αλλά, επειδή, ήταν, υπερβολικά, στενό. Αναγκάστηκα, και τα πήγα, πίσω. Εντέλει, τα άλλαξα σε, XXL (2XL).

 

Όμως, τα Power System Ultra Grip PS-2400, δεν έχουν, καθόλου, στενή, φόρμα. Αντίθετα, είναι άνετα. Εύκολα φοριούνται, εύκολα τα βγάζεις.

 

Το σχέδιό τους είναι απλά απίθανο, καταπληκτικό! Με το στόχο τον κόκκινο. Πραγματικά με εντυπωσίασαν. Είναι καλύτερα όταν τα πιάνεις στα χέρια σου, τα φοράς και τα περιεργάζεσαι. Από ό,τι φαίνεται, στις φωτογραφίες, του skroutz.

 

Το δέρμα αναπνέει αρκετά καλά. Υπάρχει πολλή άνεση, στα Power System Ultra Grip PS-2400. Αν μού χαλάσουν κάποια στιγμή, οπωσδήποτε, θα επεξεργαστώ αυτήν, την κριτική μου.

 

Καταληκτικά λοιπόν. Τα γάντια γυμναστηρίου Power System Ultra Grip PS-2400. Είναι, ένα πολύ καλής ποιότητος, προϊόν. Σε ιδιαίτερα φιλική τιμή. Για την ποιότητα που προσφέρει. Φορέστε και χαρείτε τα!

 

 

Θετικά

 

·         Καλής ποιότητος, εξελιγμένα, μοντέρνα, υλικά

·         Πανέμορφο, πρωτότυπο, σχέδιο

·         Είναι πολύ άνετα, ευκολοφόρετα

·         Πολύ καλή τιμή

 

 

Αρνητικά

 

Κανένα. Είναι ένα άριστο προϊόν.

No comments:

Post a Comment