Friday, April 12, 2019

Ψητοπωλείο, Το Προδόρπιον


Το Προδόρπιον στεγάζεται στην οδό Ακαδημίας 52 στο κέντρο της Αθήνας. Δίπλα ακριβώς από το μεγάλο βιβλιοπωλείο Πολιτεία. Επειδή επισκέπτομαι συχνά μαζί με τη μητέρα μου το προαναφερθέν βιβλιοπωλείο, πολλές φορές παίρνω μερικά καλαμάκια χοιρινά από το Προδόρπιον.

Το κρέας του εν λόγω ψητοπωλείου είναι εξαίσιο στη γεύση και καθαρό. Όμως δεν έχει καθόλου γύρο κοτόπουλου. Κάτι που εμένα δεν με πειράζει αφού το χοιρινό τους είναι τόσο νόστιμο που λες δεν βαριέσαι που δεν έχει και κοτόπουλο. Δεν μπορώ να σας πω αν είναι εξίσου νόστιμος ο γύρος ο χοιρινός γιατί πάντα παίρνω καλαμάκια λόγω του ότι είναι πιο υγιεινά από τον γύρο.

Έχω επίσης πάρει κάποιες φορές και τηγανιτές πατάτες και μου φάνηκαν και αυτές εξαιρετικές.

Το μαγαζάκι είναι μικρούλι αλλά σχετικά καθαρό. Το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετικό. Έχει τραπεζάκια και μέσα στον μικρό τους χώρο αλλά και έξω για να κάτσει κάποιος να φάει με την ησυχία του.

Συμπερασματικά, το προδόρπιον είναι ένα μικρό αλλά με εξαιρετική ποιότητα φαγητού σουβλατζίδικο που αξίζει με τα χίλια να επισκεφθείτε. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν κάνει και παράδοση κατ’ οίκον. Καλή σας όρεξη!

No comments:

Post a Comment