Wednesday, July 29, 2020

Αφρόλουτρο. Badedas Noir Original (2x500ml)



Αγόραζα επί πολλά χρόνια το κλασικό αφρόλουτρο Badedas Noir. Είναι ένα προϊόν που καθαρίζει πάρα πολύ καλά. Έχει θαυμάσιο, βαρύ, έντονο, πραγματικά πολύ αρρενωπό, άρωμα. Το οποίο διαρκεί αρκετά.

 

Η πλαστική συσκευασία είναι επίσης πολύ όμορφη, ιδιαίτερη, εργονομικά σχεδιασμένη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το καπάκι, το οποίο είναι κάπως ευαίσθητο και μπορεί με μη προσεκτική μεταχείριση να σπάσει.

 

Αυτό που δεν γράφει το μπουκάλι και δεν το ξέρω είναι το αν είναι το Badedas Noir original, δερματολογικά ελεγμένο. Όπως είναι, για παράδειγμα, όλα τα προϊόντα καθαρισμού σώματος της Noxzema.

 

Οπότε, αν υποφέρετε από δερματικά προβλήματα, όπως αλλεργίες ή δερματίτιδες, δεν ξέρω αν θα σας ερεθίσει το συγκεκριμένο αφρόλουτρο της Badedas. Καλύτερα, ρωτήστε ένα Δερματολόγο.

 

Είναι πάντως ένα καλό, ποιοτικό, Βρετανικό προϊόν της γνωστής εταιρείας, Unilever. Εγώ το αγόρασα ξανά μετά από αρκετά χρόνια λόγω του ότι το βρήκα σε προσφορά, 1 + 1 δώρο σε σούπερ μάρκετ σε καλή τιμή.

 

Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι το δικό μου, αντρικό, βαρύ, σώμα το καθαρίζει πιο αποτελεσματικά από τα αφρόλουτρα της Noxzema. Η μορφή του είναι gel και όχι κρεμώδης. Πάντως δεν αφήνει το δέρμα τόσο απαλό όσο άλλα αφρόλουτρα.

 

Συμπερασματικά, συνιστώ το αφρόλουτρο Badedas Noir Original. Εκτός, αν ο γιατρός σας έχει άλλη γνώμη. Προσφέρει πράγματι ένα απολαυστικό, δροσιστικό και βαρβάτο, αποκλειστικά για άνδρες, ντους. Απολαύστε το!

 

 

Θετικά

 

·         Καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά

·         Αρρενωπότατο, βαρβάτο, αναζωογονητικό, κλασικό, άρωμα

·         Λογική τιμή και συχνές προσφορές 1 + 1 δώρο

·         Ιδιαίτερη, εργονομική, προσεγμένη, συσκευασία

 

 

Αρνητικά

 

·         Δεν γνωρίζω εάν είναι δερματολογικά ελεγμένο

·         Θέλει λίγη προσοχή για να μην σπάσει το καπάκι του

No comments:

Post a Comment