Saturday, July 18, 2020

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΗ ΞΥΣΤΡΑ ΠΛΑΤΗΣ. COLORS PRIMIZIMA



Έχω μεγάλη εμπειρία με απλές, φτηνιάρικες, ξύλινες (με φτωχά πλαστικά στοιχεία), Κινεζικές ξύστρες πλάτης. Τις οποίες έβρισκα παλιότερα σε υπαίθριους πωλητές. Είχα αγοράσει πάνω από 6 τέτοιες και τις έσπασα όλες! Αφού αποδείχθηκαν υπερβολικά εύθραυστες. Έτσι, αναζήτησα μέσω του skroutz κάτι πιο ποιοτικό, και το βρήκα στο εν λόγω προϊόν!

 

Η Επεκτάσιμη ξύστρα πλάτης, Primizima είναι μία άριστη, πτυσσόμενη, ατσάλινη, στιβαρή, ξύστρα πλάτης. Κατάλληλη για τους πιο μικρόσωμους αλλά και τους πιο υπέρμετρα μεγαλόσωμους ανθρώπους. Άνδρες και γυναίκες.

 

Το κοντάρι και η ίδια η ξύστρα είναι κατασκευασμένα από σκληρό, ατσάλι αντοχής. Ενώ η λαβή είναι από σκληρό, ανθεκτικό, πλαστικό.

 

Η τιμή της είναι πολύ χαμηλή θεωρώ, για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει. Λόγω του τόσο χαμηλού αντιτίμου, τελικά αποφάσισα και αγόρασα 2 από αυτές. Σε χρώματα, κόκκινο και ροζ.

 

Κατασκευάζεται στην Κίνα, όπως γράφει και στην, αφαιρούμενη, ετικέτα της. Επίσης είναι πανέμορφη.

 

Ακολουθήστε τη συμβουλή μου και χρησιμοποιείστε την ως εξής: Έχετέ την φυλαγμένη κάπου όπου να μην υπάρχει περίπτωση να την καταπλακώσετε με το σώμα σας. Ξυστείτε, μετά διπλώστε το κοντάρι ώστε να γίνει πολύ μικρή η ξύστρα και κρατήστε την σε ασφαλές μέρος, μακριά από το σώμα σας.

 

Συμπερασματικά, το απλό αυτό προϊόν είναι εξαίσιο από όποια πλευρά και αν το εξετάσει κανείς. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους που θέλουν να κάνουν το ξύσιμο, ευχαρίστηση! Ξυστείτε ελεύθερα!

 

 

Θετικά

 

·         Στιβαρή και ανθεκτική. Ατσάλινη με γερά, πλαστικά, μέρη

·         Πολύ λογική η τιμή της

·         Είναι πτυσσόμενη

·         Κάνει για κάθε σωματότυπο

·         Είναι πολύ όμορφο προϊόν

 

 

Αρνητικά

 

Κανένα!


No comments:

Post a Comment