Thursday, July 9, 2020

Papoutsanis Καραβάκι Σαπούνι Λευκό 125gr






Η Ελληνική σαπωνοποιία, Papoutsanis, έχει σταθερή πορεία 150 χρόνων, στην κατασκευή σαπουνιών. Τονίζω εδώ ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση, διαφημιστής της Papoutsanis ούτε και καμίας άλλης εταιρείας. Είμαι ένας απλός χρήστης, που προσφέρει τις αξιολογήσεις του δωρεάν, όπως όλοι οι άλλοι. Απλώς, όταν το προϊόν είναι τόσο ποιοτικό και άριστο, δικαιούμαι κι εγώ, νομίζω, να ενθουσιαστώ με αυτό.

                                    

Το Papoutsanis Καραβάκι είναι ένα εξαιρετικό, αγνό, φίνο σαπούνι. Κάνει πλούσιο αφρό, ξεπλένεται εύκολα και καθαρίζει γρήγορα και πολύ καλά. Χωρίς χημικές ουσίες που φθείρουν την φυσική χλωρίδα των χεριών (βλέπε, χημικά σαπούνια, όπως τα Dettol, για παράδειγμα).

 

Διαθέτει βιοδιασπώμενη σύνθεση σε ποσοστό άνω του 90%. Είναι ιδανικό για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια. Εγώ το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής μου (είμαι άνδρας), επειδή είναι τόσο αγνό. Αλλά και για απλό πλύσιμο των χεριών.

 

Το άρωμά του είναι πολύ έντονο, διαρκεί πολύ. Είναι τύπου Μασσαλίας. Ουσιαστικά, είναι το ωραιότερο άρωμα που έχω μυρίσει ως τώρα σε σαπούνι τύπου παραδοσιακής μπάρας.

 

Πιστέψτε με, αν πάρετε μία μπάρα και την χρησιμοποιήσετε, σίγουρα θα αναζητήσετε και άλλες!

 

Η τιμή του είναι υπερβολικά χαμηλή για την άριστη ποιότητα που προσφέρει. Το μόνο που δεν με ενθουσιάζει είναι το, τετραγωνισμένο, σχήμα του. Αφού προτιμώ πάντα τα πιο στρογγυλεμένα σαπούνια. Αν και, η εταιρία Παπουτσάνης, παράγει και πιο στρογγυλά σαπούνια.

 

Μπορείτε να βρείτε στα διάφορα καταστήματα, πολλές μπάρες σαπουνιού, Papoutsanis σε οικονομικές συσκευασίες των τεσσάρων τεμαχίων σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Σχεδόν τζάμπα! Η συσκευασία του είναι λιτή, απέριττη και όμορφη.

 

Συμπερασματικά, το κλασσικότατο, Papoutsanis Καραβάκι Σαπούνι Λευκό είναι ένα θαυμάσιο προϊόν που κάνει άριστα τη δουλειά του και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Χαρείτε το!

 

 

Θετικά

 

·         Έντονο, θεσπέσιο, κλασικό, εθιστικό άρωμα

·         Πολύ όμορφη, λιτή και απέριττη συσκευασία

·         Η σύνθεσή του είναι φιλική προς το περιβάλλον

·         Καθαρίζει εύκολα, ξεπλένεται εύκολα, κάνει πυκνό αφρό

·         Η τιμή του είναι υπερβολικά χαμηλή για την ανώτατη ποιότητα που προσφέρει

 

 

Αρνητικά

 

          Κανένα!

No comments:

Post a Comment