Wednesday, July 8, 2020

Βάση για πινέλο ξυρίσματος Muhle Rh 6


Πρώτα απ’ όλα, οφείλω να πω, πώς είναι μία βάση που πάνω – κάτω ταιριάζει στα περισσότερα στρογγυλά πινέλα. Αρκεί αυτά να μην είναι πολύ μεγάλα και χονδρά.

 

Εγώ την πήρα σαν δεύτερη βάση για τα 2 σχετικά καινούργια πινέλα μου (ένα με φυσική τρίχα χοίρου και ένα με συνθετική τρίχα) της Ιταλικής Omega.

 

Αν λοιπόν έχετε πινέλα Omega ή άλλης μάρκας, εκτός της Muhle. Καλύτερα να κοιτάξετε σε άλλη βάση. Βγάζει και δικές της, πολύ όμορφες, μεταλλικές βάσεις, η Omega.

 

Δοκίμασα ένα παλιό, φθαρμένο, Γερμανικό πινέλο ξυρίσματος που έχω ακόμα σε ένα συρτάρι, αλλά δεν το χρησιμοποιώ τώρα πια. Δεν γράφει ποιάς εταιρείας είναι. Μόνο γράφει ότι είναι Made in Germany. Και αυτό το πινέλο, μού ταίριαξε σαν γάντι στην βάση Muhle Rh 6.

 

Με λίγα λόγια, αν το πινέλο σας είναι μικρό και στρογγυλό. Ή αν απλά είναι της εταιρείας Muhle, αγοράστε αυτή την βάση, άφοβα.

 

Αν είναι πινέλο της Omega θα χωράει, αλλά στο περίπου, όχι ακριβώς. Σε αυτή την περίπτωση θα σας συνιστούσα να πάρετε βάση της Omega.

 

Να ξέρετε πάντως ότι η βάση Muhle Rh 6 είναι, αν και εξολοκλήρου πλαστική, καλής ποιότητας. Διαθέτει ισχυρό και αξιόπιστο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος, στο κέντρο. Για να το κολλήσετε στον καθρέφτη σας ή όπου αλλού θέλετε. Θα σας κρατήσει μια ζωή, νομίζω. Χαρείτε την!

 

 

Θετικά

 

·         Κολλάει σταθερά και γερά το αυτοκόλλητό της

·         Είναι στιβαρή και ποιοτική

·         Είναι ελαφριά, από καλής ποιότητος πλαστικό

 

 

Αρνητικά

 

·         Δεν ταιριάζει και τόσο καλά σε μη Γερμανικά, ή μη Muhle πινέλα

No comments:

Post a Comment