Friday, July 30, 2021

Elderma Wash (200 ml)




Είχα κάνει, κανονικό, καθαρισμό προσώπου, σε ένα μικρό κέντρο αισθητικής, πριν από πολλά χρόνια. Λόγω του ότι είχα πάρα πολλά, μαύρα στίγματα, και βρωμιά, στο πρόσωπο. Ήταν μία εμπειρία, που δεν τη συνιστώ, να την περάσει κανείς, εύκολα. Ο πόνος και η ταλαιπωρία, ήταν φοβερός.

 

Πλένω σχολαστικά, κάθε πρωί το πρόσωπό μου, με κρύο νερό, βρύσης. Λόγω του ότι έχω, πολύ λιπαρό, δέρμα.

 

Το Elderma Wash είναι ένα πολύ καλό γαλάκτωμα. Το έχω χρησιμοποιήσει, μόλις μία φορά. Και, αμέσως το δέρμα μου μαλάκωσε πολύ.

 

Πρόκειται για ένα Ελληνικό προϊόν ποιότητος. Για να πετύχετε, μέγιστα αποτελέσματα καθαριότητας, στο πρόσωπό σας. Πλυθείτε, με όσο πιο ζεστό νερό, αντέχετε. Για να ανοίξουν, οι πόροι του δέρματος.

 

Και να μπορέσει το Elderma Wash, να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Το εν λόγω προϊόν είναι κατάλληλο για το σώμα, τα μαλλιά, και την ευαίσθητη περιοχή σας.

 

Η συσκευασία είναι, απλή και αρκετά, καλαίσθητη. Σε λευκό με γαλάζιο χρώμα.

 

Έχει ουδέτερο Ph. Δεν έχει Parabens, τεχνητό χρώμα, άρωμα, αλλεργιογόνα. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά.

 

Είναι ιδανικό για καθαρισμό του makeup (μακιγιάζ), στις γυναίκες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

 

Είναι κατάλληλο για Ακνεϊκές, εξανθηματικές, εκζεματικές, ευαίσθητες, αλλεργικές ή δυσανεκτικές, στο σαπούνι, επιδερμίδες.

 

Συμπερασματικά, συνιστώ το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου, Elderma Wash. Σε άντρες και γυναίκες. Είναι ένα πολύ αξιόλογο, αγνό προϊόν. Δεν ταλαιπωρεί το δέρμα, διότι δεν είναι χημικό.

 

OΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για το ντους, το λούσιμο ή τον καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών του δέρματος: Εφαρμόζουμε σε βρεγμένο δέρμα και τρίβουμε ήπια, προκαλώντας πλούσιο αφρό. Ξεπλένουμε με νερό.  Για το μπάνιο: Ρίχνουμε το Elderma Wash, στο νερό και ανακατεύουμε, μέχρι να διαλυθεί. Ξεπλένουμε με νερό.

 

 

Θετικά

 

·         Αποτελεσματικό σε ό,τι υπόσχεται

·         Είναι ήπιο και όχι σκληρό

·         Μαλακώνει έντονα και καθαρίζει

·         Είναι δερματολογικά ελεγμένο

·         Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά

·         Κάνει για πολλές και διαφορετικές, χρήσεις

·         Όμορφη συσκευασία

 

 

Αρνητικά

 

Κανένα. Είναι ένα άριστο προϊόν

No comments:

Post a Comment