Saturday, January 15, 2022

Οδοντόβουρτσα AIM Antiplaque Μέτρια. 2 τεμάχια

 




Τώρα τελευταία, στις διαφημίσεις της τηλεόρασης, λένε, ότι και καλά, οι οδοντίατροι συνιστούν, τις νέου τύπου, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, με την στρογγυλή κεφαλή.

 

Επιτρέψτε μου να έχω πολλές επιφυλάξεις, για το αν αυτές οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, είναι πράγματι πιο αποτελεσματικές, από τις παραδοσιακές. Το σίγουρο είναι, ότι κοστίζουν, πολύ περισσότερο.

 

Η AIM Antiplaque Μέτρια έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών. Καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια, απομακρύνοντας την πλάκα, και βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα.

 

Έχει θυσάνους στίλβωσης. Για λευκά δόντια. Βοηθά στη στίλβωση των δοντιών και την πρόληψη των λεκέδων.

 

Στην πίσω πλευρά της κεφαλής. Έχει, ειδική, επιφάνεια καθαρισμού της γλώσσας. Κεφαλή σχεδιασμένη με ραβδώσεις, που καθαρίζουν τη γλώσσα και βοηθούν στην προστασία, από τη δυσάρεστη αναπνοή.

 

Αυτή η οδοντόβουρτσα, είναι μεγάλη σε μέγεθος. Τόσο το σώμα της (η λαβή), όσο και οι τρίχες της. Καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά, τα δόντια.

 

Η λαβή της είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, αλλά και μαλακό στην αφή πλαστικό. Ακριβώς για να είναι άνετη στη χρήση και να μην ταλαιπωρεί τυχόν ευαίσθητα χέρια, σαν τα δικά μου.

 

Η λεπτομέρεια αυτού του προϊόντος, που μού έκανε εντύπωση, είναι ότι εκεί που ακουμπάει ο αντίχειρας, έχει γλυφές, για να μην γλιστράει η οδοντόβουρτσα, από το χέρι.

 

Τι δεν μου άρεσε, σε αυτό το κατά τα άλλα, θαυμάσιο αγαθό; Δύο πράγματα. 1ον Δεν έχει καπάκι προστασίας, για να μην λερώνει στο μπάνιο. Κάτι που έχουν άλλες οδοντόβουρτσες της ΑΙΜ, που είχα, στο παρελθόν.

 

2ον Η λαβή της είναι αρκετά λεπτή, κάτι που δεν είναι καλό για μένα. Αφού έχω μεγάλα χέρια.

 

Η τιμή της είναι χαμηλή, για την ανώτερη ποιότητα, που προσφέρει.

 

Να ξέρετε γενικά, ότι οι Οδοντίατροι συνιστούν, μέτριες οδοντόβουρτσες. Αφού, οι μαλακές, δεν καθαρίζουν αποτελεσματικά. Και οι σκληρές πληγώνουν τα ούλα, και αφαιρούν, το πολύτιμο φυσικό σμάλτο, των δοντιών.

 

Συμπερασματικά, λοιπόν. Η οδοντόβουρτσα, AIM Antiplaque Μέτρια. Είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Παρά τα 2 ψεγάδια της που εντόπισα, αξίζει να την αγοράσετε.

 

Λόγω της χαμηλής τιμής της, της αποτελεσματικότητας και το γεγονός ότι έχει 2 τεμάχια και όχι 1. Χαρείτε την!

 

 

Θετικά

 

·         Καθαρίζει αποτελεσματικά

·         Προστατεύει από πλάκα, τερηδόνα και λευκαίνει τα δόντια

·         Έχει ειδική επιφάνεια καθαρισμού της γλώσσας

·         Είναι μεγάλη με παχύ θύσανο

·         Είναι φθηνή

·         Δεν γλιστράει από το χέρι κατά την χρήση

 

 

Αρνητικά

 

·         Η λαβή είναι αρκετά λεπτή

·         Δεν έχει καπάκι προστασίας

No comments:

Post a Comment