Monday, October 12, 2015

Element (Digital Element) GM-500 gamepad (red)






Το Digital Element GM-500 είναι ένα φτηνό χειριστήριο παιχνιδιών. Η ποιότητά του όμως είναι κατώτερη και από την τιμή του. Ο σταυρός του (D-pad) αντιγράφει στην ουσία αυτόν των χειριστηρίων του PlayStation και ως εκ τούτου δεν είναι και ο καλύτερος. Όλα τα πλήκτρα είναι σκληρά και όταν τα πατάς καταλαβαίνεις την πολύ φτωχή ποιότητα του όλου gamepad. Οι δύο μοχλοί κατευθύνσεων κολλάνε πολύ όταν τους κουνάς και δεν λειτουργούν όπως πρέπει.

Γενικά είναι φανερό ότι το όλο χειριστήριο είναι μία κακή αντιγραφή του αντίστοιχου του PlayStation. Το πλαστικό του είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και πολύ σκληρό κάτι που μπορεί να κουράσει τα χέρια του χρήστη. Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός του είναι πολύ όμορφος και το χειριστήριο είναι μεγάλο σε μέγεθος. Αν έχετε μεγάλα χέρια τότε θα σας ταιριάξει καλά. Το καλώδιό του είναι μάλλον κοντό.

Το εν λόγω χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο PlayStation 3. Γενικά το GM-500 είναι τόσο χαμηλής ποιότητας gamepad που δεν συστήνω να το αγοράσει κανείς. Θα ήταν προτιμότερο να δώσετε κάτι παραπάνω και να πάρετε κάποιο αξιόλογο gamepad, κυκλοφορούν πολλά καλά. Προσωπικά σας συστήνω τα χειριστήρια της Microsoft (Xbox 360 και Xbox One controllers) καθώς και αυτά της Thrustmaster.

No comments:

Post a Comment