Monday, October 12, 2015

Ποντίκι Element (Digital Element) MS-160W



Το ποντίκι Digital Element MS-160W είναι ένα πολύ οικονομικό αλλά ταυτόχρονα πολύ ποιοτικό ασύρματο ποντικάκι. Η απόκρισή του και η ευαισθησία του είναι πολύ καλές. Ο σχεδιασμός του είναι πραγματικά πανέμορφος και είναι το ωραιότερο ποντίκι που έχω δει και που έχω αγοράσει ποτέ! Ο ασπρόμαυρος χρωματισμός του πράγματι εντυπωσιάζει.

Διαθέτει διακόπτη ON/OFF και η πολύ καλαίσθητη συσκευασία του (την οποία έχω κρατήσει) περιέχει και μία μπαταρία ΑΑ. Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίρνει μία τέτοια μπαταρία αφού είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος μπαταρίας και αυτός που υπάρχει σε κάθε σπίτι. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα προϊόντα που παίρνουν τις μικρότερες μπαταρίες ΑΑΑ αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του ποντικιού.

Το MS-160W είναι ένα αρκετά μεγάλο ποντίκι και δεν ανήκει στην κατηγορία των μικρών ασύρματων mouse. Είναι πολύ εργονομικό και ταιριάζει πολύ καλά στο χέρι. Αυτό το καθιστά κατάλληλο και για χρήστες με μεγαλύτερα χέρια αλλά και με μικρότερα. Ο δέκτης USB αποθηκεύεται μέσα στο ίδιο το ποντίκι και αυτό είναι πολύ βασικό γιατί είναι πολύ μικρός και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί.

Το προϊόν είναι τύπου plug and play και δεν χρειάζεται ούτε και έχει λογισμικό (software) για να λειτουργήσει κανονικά. Το ποντίκι κάνει και εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν το χρησιμοποιείτε για λίγη ώρα και έτσι οι μπαταρίες του κρατάνε πολύ καιρό.

Εν κατακλείδι, το MS-160W είναι ένα εξαιρετικό προϊόν από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες που ψάχνουν για ένα εύκολο στη χρήση, οικονομικό και ταυτόχρονα πολύ ποιοτικό ασύρματο ποντίκι.


No comments:

Post a Comment