Thursday, October 29, 2015

Κατάστημα Game Explorers (www.gameexplorers.gr)




Η επιχείρηση “Game Explorers” και “Cardexplorers” στεγάζονται στον ίδιο χώρο, στο κατάστημα επί της οδού Πανόρμου 31 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα κατάστημα εξειδικευμένο στην πώληση video games και σχετικών εξαρτημάτων τόσο για κονσόλες όσο και για PC.

Το εν λόγω κατάστημα διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε βιντεοπαιχνίδια και θα ικανοποιήσει με τη γκάμα του τόσο φανατικούς PC gamers όσο και console gamers. Οι τιμές του είναι πολύ καλές και ανταγωνιστικές σε σχέση με άλλα (υπάρχουν πολλά) παρόμοια καταστήματα.

Οι ιδιοκτήτες και γενικά το προσωπικό του καταστήματος έχουν μία πολύ έντιμη αντιμετώπιση του πελάτη και αυτό φαίνεται πρώτον από τον τρόπο που παρουσιάζουν το κάθε παιχνίδι στον ιστότοπό τους (περιγραφή προϊόντος). Δεύτερον το μαγαζί έχει σε όλα τα προϊόντα του την λεγόμενη «Προστασία τιμής». Δηλαδή, αν από την στιγμή της παραγγελίας σας και μέχρι την αποστολή του προϊόντος η τιμή του/των προϊόντος/προϊόντων μειωθεί, το Game Explorers εγγυάται ότι θα τιμολογηθεί με την νέα χαμηλότερη τιμή. Αν αντίθετα η τιμή αυξηθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει την τελική τιμή της παραγγελίας.

Ο ιστότοπος του καταστήματος είναι αρκετά καλά οργανωμένος και με την αναζήτηση μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνετε σε πολύ μικρό χρόνο. Τα δύο αρνητικά στοιχεία του site που εντόπισα είναι τα εξής: Πρώτον, δεν αναγράφονται οι απαιτήσεις συστήματος για τα παιχνίδια. Δεύτερον, η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το site είναι αρκετά μικρή και έτσι μπορεί εύκολα ο χρήστης να κλικάρει σε λάθος σύνδεσμο.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Αν κάνετε μία παραγγελία, η ειδοποίηση από το Game Explorers για την παραλαβή της θα γίνει τηλεφωνικά και όχι με γραπτό μήνυμα ή με email. Συμπερασματικά, το Game Explorers είναι ένα πολύ αξιόλογο και ιδιαίτερα έντιμο κατάστημα με πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Επισκεφθείτε το!

No comments:

Post a Comment