Thursday, May 25, 2017

Αποσμητικό Dove Men Care Clean Comfort Spray




Χρησιμοποιώ το προϊόν αυτό εδώ και λίγα χρόνια. Χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια τα αποσμητικά σε μορφή σπρέι της Nivea. Αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος με εκείνα τα αποσμητικά λόγω του ότι ήταν πολύ φθηνά  και είχαν πολύ βαριά, μη διακριτική μυρωδιά.

Έτσι, κάποια στιγμή πήγα στο αποσμητικό Dove Men Care Clean Comfort Spray που είναι και προϊόν της πολύ γνωστής Unilever, Βρετανικών συμφερόντων αντί για τη Γερμανική Nivea. Ήθελα να βρω ένα αποσμητικό με πιο γλυκιά και διακριτική μυρωδιά από αυτά της Nivea και πιο ακριβό.

Τελικά βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στo Dove Men Care Clean Comfort Spray. Το μπουκάλι είναι πραγματικά πανέμορφο. Πολύ πιο ωραίο από τα μπουκάλια της Nivea. Η μυρωδιά υπέροχη, γλυκιά και διακριτική και όχι βαριά όπως της Nivea. Το προϊόν είναι επίσης δερματολογικά ελεγμένο. Όπως γράφει και το μπουκάλι. Επίσης έχει ένα στρογγυλό και πολύ όμορφο καπάκι.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν της Unilever Αγγλίας που διαρκεί όσο γράφει. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβό από τα αποσμητικά της Nivea. Αλλά πάντοτε ισχύει το, ότι πληρώνεις παίρνεις. Οπότε αξίζει τα χρήματά του σίγουρα. Συνεπώς, το συνιστώ χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη. Χαρείτε το!


Θετικά


·         Υπέροχη, γλυκιά και διακριτική μυρωδιά
·         Πανέμορφη συσκευασία – μπουκάλι
·         Καπάκι


Αρνητικά


·         Λίγο ακριβότερο από τα αποσμητικά σε σπρέι της Γερμανικής Nivea

No comments:

Post a Comment