Thursday, May 25, 2017

Αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming 2x750ml


Χρησιμοποιώ το Αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming τον τελευταίο καιρό. Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα το Badedas Noir for Men. Ο λόγος που άλλαξα είναι ότι έπαθα μία δερματίτιδα και σκέφτηκα να πάω σε ένα αφρόλουτρο δερματολογικά ελεγμένο και πιο φιλικό προς το δέρμα όπως τα αφρόλουτρα της Noxzema.

Καταρχάς η Noxzema είναι Ελληνική εταιρεία (δείτε εδώ την ιστοθέση της). Λέγεται Sarantis και παράγει πάρα πολλά και διάφορα προϊόντα. Η εταιρεία κάνει πολύ συχνά προσφορές στα αφρόλουτρα και δίνει δύο στην τιμή του ενός. Όπως κάνουν πολλές εταιρείες βέβαια.

Αν δεν κάνω λάθος το αφρόλουτρο αυτό έχει Unisex άρωμα. Πρόκειται για μία πολύ απαλή, διακριτική και όμορφη μυρωδιά. Νομίζω ότι θα αρέσει σε άντρες και σε γυναίκες.

Σύμφωνα με την συσκευασία του προϊόντος: «Το αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης με το έλαιο γιασεμιού που περιέχει.

Η σύνθεσή του, με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX, συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική, ενώ ο πλούσιος αφρός του και το αγαπημένο άρωμα Noxzema Memories, σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο.

Κλινικές έρευνες δείχνουν ότι το αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας, γιατί:

·         καθαρίζει απαλά
·         δεν ξηραίνει την επιδερμίδα όπως τα κοινά σαπούνια
·         σέβεται το φυσικό pH της επιδερμίδας

Το αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια».

Συνιστώ το Αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming ανεπιφύλακτα σε άνδρες και γυναίκες αφού είναι ασφαλές για την επιδερμίδα, καθαρίζει αποτελεσματικά και έχει υπέροχη μυρωδιά. Επίσης είναι και Ελληνικό προϊόν. Χαρείτε το!

No comments:

Post a Comment