Wednesday, May 24, 2017

Ξυριστική μηχανή Gillette Mach 3


Πολύ απλά η ποιοτικότερη και καλύτερη ξυριστική μηχανή που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ξυριζόμουν με τα φτηνά ξυραφάκια Gillette Blue II και Gillette Blue II Slalom.

Λοιπόν με τα τελευταία ξυραφάκια μίας χρήσης κοβόμουνα πολύ εύκολα (ίσως και επειδή τυχαίνει να έχω πολύ σκληρά γένια και λακκάκι στο πηγούνι μου). Και όταν έβαζα το Aftershave, Axe Africa, που δεν έχει και υπερβολική ποσότητα αλκοόλ απ’ όσο ξέρω έτσουζα πάρα πολύ σε όλο το πρόσωπο.

Η Gillette Mach 3 έχει βαριά χειρολαβή από μασίφ (συμπαγές) και πολύ καλής ποιότητας αλουμίνιο (πολύ στιβαρό) με πλαστικά στοιχεία για να εφαρμόζει γερά στο χέρι και να μην σου γλιστράει στο πιάσιμο. Η λαβή κατασκευάζεται στην Κίνα. Οι εξαιρετικές λεπίδες που ξυρίζουν βαθιά και πολύ μαλακά χωρίς κοψίματα κατασκευάζονται στη Γερμανία.

Η εταιρεία Gillette είναι Βρετανικών συμφερόντων και λέγεται, Procter & Gamble UK.

Όταν ξυρίστηκα σήμερα, Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 για πρώτη φορά με τη Gillette Mach 3 παρατήρησα δύο πράγματα. 1ον το βαθύτερο και πιο άνετο ξύρισμα. Και 2ον ότι δεν πονούσα καθώς ξυριζόμουν καθόλου και δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου όταν έβαλα το aftershave.

Η Gillette Mach 3 είναι τύπου Slalom , δηλαδή κουνιέται η κεφαλή ώστε να προσαρμόζεται στις γωνίες ή καμπύλες του προσώπου. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και η τιμή της που ήταν στο Σούπερ Μάρκετ, Σκλαβενίτης γύρω στα 5,5 €. Για τόσο ποιοτική που είναι και τόσο καλή δουλειά που κάνει πίστευα ότι θα ήταν ακριβότερη.

Το τριών λεπίδων ξυραφάκι, που κρατάει πάνω από 10 ξυρίσματα όπως λένε όλοι, αλλάζει εύκολα και αφαιρείται πατώντας ένα ειδικό κουμπί που το πετάει απότομα έξω. Βάζετε το καινούργιο στην θέση του παλιού και φθαρμένου και αυτό ήταν όλο! Είναι πανεύκολο.

Συμπερασματικά, η Gillette Mach 3 είναι μία καταπληκτική ξυριστική μηχανή! Και όπως λέει και η διαφήμιση είναι μία πραγματική αναβάθμιση στο ξύρισμα σε σχέση με τα πλαστικά ξυραφάκια μίας χρήσης της Gillette. Απολαύστε ένα ξύρισμα που δεν φανταζόσασταν ποτέ με τη Gillette Mach 3!

No comments:

Post a Comment