Friday, June 2, 2017

Αφρόλουτρο Noxzema Bath Care Pilot 750ml


Σύμφωνα με την συσκευασία του προϊόντος: «Το αφρόλουτρο Noxzema Pilot Refreshing είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει, περιποιείται και προσφέρει αίσθηση αναζωογόνησης στην επιδερμίδα με τα θαλάσσια άλατα που περιέχει.

Η σύνθεσή του, με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX, συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική, ενώ ο πλούσιος αφρός του και το υπέροχο αγαπημένο άρωμα Noxzema Pilot, σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης στο μπάνιο.

Κλινικές έρευνες δείχνουν ότι το αφρόλουτρο Noxzema Pilot Refreshing βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας σας, γιατί:

·         καθαρίζει απαλά
·         δεν ξηραίνει την επιδερμίδα όπως τα κοινά σαπούνια
·         σέβεται το φυσικό pH της επιδερμίδας
                                            
Για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας, συνδυάστε το με το αποσμητικό Pilot, από τη σειρά αποσμητικών Noxzema.

Το αφρόλουτρο Noxzema Pilot Refreshing είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια».

Καταρχάς η Noxzema είναι Ελληνική εταιρεία (www.sarantisgroup.com). Λέγεται Sarantis και παράγει πάρα πολλά και διάφορα προϊόντα.

Για να σας δώσω μία εικόνα του αφρόλουτρου Noxzema Pilot Refreshing θα το συγκρίνω με το αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming που έχω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό:

Αν δεν κάνω λάθος το Noxzema Pilot Refreshing κάνει λίγο λιγότερο αφρό. Υπ’ όψιν ότι χρησιμοποιώ ένα απλό πλαστικό σφουγγάρι με λεία και τραχιά επιφάνεια. Σαν αίσθηση στο χέρι το Noxzema Pilot Refreshing είναι πιο υγρό και λιγότερο κρεμώδες από το Noxzema Memories Calming.

Το άρωμά του είναι πολύ πιο αρρενωπό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Noxzema Memories Calming δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες. Νομίζω ότι από άποψη καθαρισμού και τα δύο αφρόλουτρα καθαρίζουν περίπου το ίδιο.

Σίγουρα, το Noxzema Pilot Refreshing είναι πιο αναζωογονητικό σαν προϊόν και χαρίζει ενέργεια. Μάλλον δεν είναι και τόσο κατάλληλο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν με το μπάνιο τους, πιθανόν πριν τον ύπνο. Αν ψάχνετε για ένα αφρόλουτρο που θα σας χαλαρώσει τότε είναι καλύτερο να διαβάσετε το πίσω μέρος του μπουκαλιού για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Μιας και η Noxzema βγάζει πολλά και διαφορετικά αφρόλουτρα και προϊόντα περιποίησης γενικότερα.

Το μόνο πραγματικό παράπονο που έχω από την Noxzema είναι ότι άλλαξε πρόσφατα τα μπουκάλια των αφρόλουτρων και τους έδωσε ένα περίεργο σχήμα που εμένα δεν με βόλεψε καθόλου στο μπάνιο. Εννοώ ότι με το νέο σχήμα μπορεί εύκολα να σου γλιστρήσει από το χέρι το μπουκάλι ή να χάσεις λίγο υγρό κατά λάθος. Πραγματικά το βρήκα πολύ άβολο. Τα παλιά μπουκάλια της Noxzema ήταν σαφώς πιο βολικά.

Μάλλον η εταιρεία έκανε αυτή την αλλαγή για να κάνει τα προϊόντα της πιο μοντέρνα και όμορφα. Ίσως στο μέλλον διορθώσει η εταιρεία το πρόβλημα αυτό.


Συμπερασματικά συνιστώ χωρίς επιφυλάξεις το Noxzema Pilot Refreshing αλλά και γενικά όλα τα προϊόντα της Noxzema, που είναι μία Ελληνική εταιρεία η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά. Χαρείτε το!

No comments:

Post a Comment