Monday, August 21, 2017

Οδοντόκρεμα AIM White Now


Χρησιμοποιώ την οδοντόκρεμα AIM White Now εδώ και αρκετά χρόνια. Η συσκευασία του προϊόντος είναι ιδιαίτερα περιποιημένη με σκληρό πλαστικό κουτί που περιβάλλει το σωληνάριο για να μην χτυπιέται κατά τη μεταφορά της η οδοντόκρεμα. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο αισθητικά προϊόν.

Καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά τα δόντια και τα λευκαίνει άμεσα μετά από κάθε βούρτσισμα. Αλλά λευκαίνει και σε βάθος χρόνου αν την χρησιμοποιείτε καθημερινά. Έχετε όμως υπόψη σας ότι για να ασπρίσουν τα δόντια σας με μόνιμο τρόπο θα πρέπει να τα πλένετε καθημερινά. Αλλιώς, το αποτέλεσμα της λεύκανσης θα είναι προσωρινό. Όπως καταλαβαίνετε, μία οδοντόκρεμα όσο καλή κι αν είναι δεν μπορεί να κάνει και θαύματα!

Αν θέλετε μία πιο ισχυρή λευκαντική οδοντόκρεμα μπορείτε να δοκιμάσετε την AIM White Now Gold. Αν και είναι αρκετά ακριβότερη. Επίσης, η AIM βγάζει και πολύ καλές οδοντόβουρτσες. Όπως η AIM White System with Perlite που βοηθούν περαιτέρω στην καλύτερη λεύκανση των δοντιών. Εγώ χρησιμοποιώ την παραπάνω οδοντόβουρτσα και είμαι ευχαριστημένος.

Να ξέρετε επίσης ότι οι οδοντίατροι συνιστούν πάντα μέτριες σε σκληρότητα οδοντόβουρτσες. Διότι οι σκληρές ναι μεν καθαρίζουν καλά αλλά χαλάνε το σμάλτο των δοντιών. Οι μαλακές δεν καθαρίζουν αποτελεσματικά. Ενώ οι μέτριες καθαρίζουν καλά χωρίς να πληγώνουν τα δόντια.

Η γεύση της είναι πολύ καλή και δεν καίει καθόλου το στόμα όπως πολλές άλλες οδοντόκρεμες. Περιέχει Φθοριούχο Νάτριο, το οποίο είναι ευεργετικό για την υγεία των δοντιών. Αν θέλετε να την χρησιμοποιήσει το παιδί σας, διαβάστε πολύ προσεκτικά το σωληνάριο στην πίσω του πλευρά.

Η εταιρεία που την παρασκευάζει είναι η Unilever και είναι Βρετανικών συμφερόντων. Συμπερασματικά, η οδοντόκρεμα AIM White Now είναι μία άριστη επιλογή που καθαρίζει πολύ καλά τα δόντια, τα λευκαίνει και χαρίζει υγεία. Χαρείτε την!

No comments:

Post a Comment