Friday, August 18, 2017

Αποσμητικό Noxzema Pilot Spray 150ml


Έχω χρησιμοποιήσει αποσμητικά και προϊόντα περιποίησης σώματος, των: STR8, Dove και Nivea, Noxzema. Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Noxzema τον τελευταίο καιρό οφείλω να πω πως είναι εξαιρετικά, όλα.

 

Το συγκεκριμένο αποσμητικό, σε μορφή, σπρέι προσφέρει, 48ωρη προστασία, από την κακοσμία. Διαθέτει, μία επαναστατική τεχνολογία, που κανένα άλλο ανταγωνιστικό αποσμητικό προϊόν, δεν έχει.

 

Αυτή η τεχνολογία λέγεται “Odour Absorb Technology”. Απορροφά δηλαδή την κακοσμία, αντί να την καλύπτει, όπως όλα τα άλλα αποσμητικά, της αγοράς.

 

Επίσης, απελευθερώνει, άρωμα φρεσκάδας. Επιπλέον, το αποσμητικό αυτό έχει ρυθμιστές εφίδρωσης. Έχει σύνθεση, που καταπολεμά τα λευκά σημάδια, στα ρούχα και πολύ αρρενωπό, διακριτικό, άρωμα.

 

Όπως όλα τα προϊόντα της Noxzema, έτσι κι αυτό, είναι, δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, και δεν περιέχει, οινόπνευμα. Μην ξεχνάτε, να ανακινείτε καλά το μπουκάλι, πριν από κάθε, χρήση.

 

Το ίδιο το μπουκάλι έχει καπάκι που κλείνει όμορφα και σταθερά. Είναι πολύ όμορφο, αισθητικά, σαν σύνολο. Η μυρωδιά είναι η καλύτερη που έχω μυρίσει ποτέ σε αποσμητικό. Πολύ αρρενωπή αλλά και διακριτική.

 

Συμπερασματικά, το Αποσμητικό Noxzema Pilot Spray 150 ml είναι, σαφώς, ένα από τα καλύτερα αποσμητικά, που έχω δοκιμάσει, ως τώρα. Πραγματικά δεν το αλλάζω με τίποτα. Δεν έχει τίποτα το αρνητικό. Είναι πραγματικά ένα άριστο προϊόν. Χαρείτε το!

 

 

Θετικά

 

·         Καινοτόμα τεχνολογία προστασίας από την κακοσμία και τον ιδρώτα

·         Προσεγμένη φιάλη

·         Ωραίο, αρρενωπό, άρωμα

·         48ωρη προστασία

·         Πρακτικό και εύχρηστο

 

 

Αρνητικά

 

Κανένα. Είναι ένα τέλειο προϊόν!

No comments:

Post a Comment