Wednesday, August 2, 2017

Αφρός ξυρίσματος για σκληρά γένια Noxzema Smoothing Shaving Foam 300ml


Ο συγκεκριμένος αφρός ξυρίσματος είναι ειδικά κατασκευασμένος για άνδρες με σκληρά γένια όπως εγώ. Είναι δερματολογικά ελεγμένος. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι η Noxzema είναι μία καθαρά Ελληνική εταιρεία που φτιάχνει πολλά προϊόντα περιποίησης. Όπως αφρόλουτρα, αφροί ξυρίσματος, αποσμητικά κ.α. Τα προϊόντα αυτή της εταιρείας είναι όντως από πολύ καλά έως άριστα.

Ο αφρός αυτός προσφέρει πολύ άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αλλά και προστατεύει την επιδερμίδα. Το μπουκάλι του έχει χωρητικότητα 300 ml παρακαλώ! Και όχι 200 όπως οι αφροί της Γερμανικής Nivea.

Το μπουκάλι του προϊόντος είναι πολύ όμορφο σε μπλε με λίγο άσπρο χρώμα και κοντόχοντρο. Επίσης έχει μεγάλο καπάκι. Το οποίο κλείνει πολύ σταθερά και σκληρά.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τον αφρό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ανακατέψετε το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση και να το κρατήσετε όρθιο καθώς πιέζετε το μικρό στόμιο που βγάζει τον αφρό.

Το πλαστικό στόμιο που βγάζει αφρό μετά από πίεση με το δάχτυλο είναι αρκετά σκληρό και θέλει αρκετή δύναμη. Όμως αυτό είμαι σίγουρος ότι έχει κατασκευαστεί με αυτόν τον τρόπο επίτηδες από την Noxzema. Έτσι ώστε να μην σπαταλιέται χωρίς λόγο ο αφρός.

Συμβουλή μου λοιπόν είναι να βάζετε όρθιο το μπουκάλι σε κάποια σκληρή επιφάνεια και πιέζοντάς το να παίρνετε τον αφρό λίγο – λίγο. Είτε κατευθείαν στο χέρι σας είτε σε πινελάκι. Η μυρωδιά του αφρού αυτού είναι αρρενωπή. Όμως δεν είναι και τόσο ωραία και ενδέχεται να ξενίσει ορισμένους στα πρώτα ξυρίσματα. Πάντως αν μπει μετά το ξύρισμα Aftershave από πάνω στο δέρμα θα σβηστεί αυτομάτως η μυρωδιά του αφρού.

Συμπερασματικά, προτιμώ χίλιες φορές το Noxzema Smoothing Shaving Foam 300ml αφού είναι σαφώς ανώτερο και πιο έξυπνα σχεδιασμένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ξυριζόμουν με αφρούς των 200 ml της Γερμανικής Nivea. Αλλά ο αφρός για σκληρά γένια της Noxzema με κέρδισε πάρα πολύ. Σας τον συνιστώ χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη. Χαρείτε τον!


Θετικά


·         Όμορφο σχέδιο του μπουκαλιού
·         Άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα
·         Δερματολογικά ελεγμένος
·         300 ml αντί για τα 200 ανταγωνιστικών προϊόντων
·         Δεν σπαταλιέται ο αφρός λόγω του εξαιρετικού στομίου του


Αρνητικά


·         Κάπως παράξενη μυρωδιά του αφρού

No comments:

Post a Comment