Friday, March 13, 2020

Card Reader DeLock USB 2.0 All in 1




Όταν συνδέω μία καλή κάρτα MicroSDXC των 64 GB της Kingston δεν την εντοπίζει καθόλου. Ακούγεται ο ήχος σύνδεσης συσκευής από τα Windows 10 και 7 64-bit, αλλά δεν βρίσκουν καμία συσκευή και οι 2 διαφορετικοί υπολογιστές στους οποίους δοκίμασα το μηχάνημα.

Επίσης το φωτάκι λειτουργίας του DeLock Card Reader αλλάζει συνέχεια χρώματα. Πράσινο, μετά κόκκινο, μετά πορτοκαλί. Σαν να είναι χαλασμένο μού φαίνεται.

Στο www.skroutz.gr λέει ότι αυτή η συγκεκριμένη συσκευή δεν υποστηρίζει κάρτες μνήμης MicroSDXC μεγάλης χωρητικότητας.

Όταν το επέστρεψα πίσω μαζί με την απόδειξη αγοράς του, μου είπαν ότι το τεστάρανε με μία κάρτα MicroSDXC σαν την δική μου και δεν τους παρουσίασε πρόβλημα. Ευτυχώς, το κατάστημα μού έκανε εντέλει πίστωση, για να αγοράσω κάτι άλλο. Και τους ευχαρίστησα γι’ αυτό.

Επιπροσθέτως, σύνδεσα 2 άλλες κάρτες αλλά όχι μεγάλης χωρητικότητας και τις αναγνώρισε κανονικά. Δεν ξέρω τι να σας πω τελικά για το εν λόγω μηχάνημα.

Πάντως τα υλικά κατασκευής είναι σίγουρα φτηνιάρικα και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Και το καλώδιο USB που περιείχε η συσκευασία ήταν υπερβολικά κοντό.

Συνάμα, το προϊόν αυτό δεν γράφει τίποτα για εγγύηση. Πράγμα που πρώτη φορά το βλέπω σε οποιοδήποτε πράγμα που έχω αγοράσει. Και μου έκανε πολύ κακή εντύπωση.

Συμπερασματικά, θα σας έλεγα να προτιμήσετε κάποιο άλλο Card Reader καλύτερης συνολικής ποιότητας. Όπως αυτά της Αμερικανικής, παλαιάς, αξιόπιστης εταιρείας, Kingston, κι ας είναι λίγο ακριβότερα. Η απόφαση αγοράς, δική σας.


No comments:

Post a Comment