Tuesday, March 17, 2020

LogiLink USB Bluetooth adapter V4.0 Dongle BT0037




Πρώτα απ’ όλα, το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών. Κάνει καλά τη δουλειά του. Είναι αρκετά όμορφο. Επειδή έμεινα ευχαριστημένος από την συνολική ποιότητά του και την λογική τιμή του. Αγόρασα και ένα δεύτερο ολόιδιο ανταπτοράκι για έναν φθηνό, απλό, εφεδρικό σταθερό υπολογιστή που έχω στήσει εδώ και μερικά χρόνια.

Έχω μεταφέρει πάνω από 10 βαριά αρχεία εικόνας σε μορφή .jpg και μόνο μία φορά κόλλησε στην μεταφορά. Κάτι που δεν νομίζω ότι οφειλόταν στον ίδιο τον αντάπτορα αλλά κάτι έγινε με τα Windows 10, πιθανότατα.

Η βασική χρήση που του κάνω είναι η μεταφορά αρχείων εικόνας (.jpg και .png), βίντεο (.mp4 κυρίως) και ήχου (.mp3) από και προς ένα τάμπλετ της MLS που κατέχω εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Η εμβέλειά του φτάνει μέχρι τα 100 μέτρα περίπου. Είναι συμβατό με τα πρότυπα: USB 1.1/2.0/3.0. Η συσκευασία περιλαμβάνει τον αντάπτορα, ένα CD με drivers και το φυλλάδιο οδηγιών, το οποίο δεν έχει μετάφραση στα ελληνικά. Εντούτοις, το κουτάκι του είναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά.

Να ξέρετε γενικά ότι η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων με Bluetooth, υστερεί κατά πολύ σε σχέση με ένα καλώδιο USB. Αλλά είναι λιγότερο μπελαλίδικη και πολύ πιο άνετη και εύκολη.

Η εταιρεία LogiLink είναι Γερμανική αλλά το συγκεκριμένο, τουλάχιστον  προϊόν, κατασκευάζεται στην Κίνα.

Συμπερασματικά, συνιστώ το LogiLink USB Bluetooth adapter V4.0 Dongle BT0037 αν και, φυσικά υπάρχουν και άλλοι πολλοί αξιόλογοι αντάπτορες στην αγορά. Όπως αυτοί της ASUS, που είναι μία καταπληκτική Ασιατική εταιρεία.


Θετικά


·         Είναι αξιόπιστο
·         Έχει 2 χρόνια εγγύηση
·         Έχει μεγάλη εμβέλεια
·         Προσεγμένη συσκευασία
·         Διαθέτει CD με drivers και εγχειρίδιο χρήσης


Αρνητικά


·         Δεν είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά το έγγραφο οδηγιών

No comments:

Post a Comment