Saturday, March 14, 2020

Κατάστημα ειδών τεχνολογίας, Cosmodata – COMPUTERS AND PERIPHERALS (www.cosmodata.gr)



Αγόρασα πριν δυο μέρες ένα gamepad (χειριστήριο) για PC της Acme πάρα πολύ καλό. Έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά από το site της Cosmodata. Μέσα σε 5-10 λεπτά από την παραγγελία μου, ήρθε στο κινητό μήνυμα ότι το προϊόν βρίσκεται στο κατάστημα στο οποίο το παράγγειλα. Η συσκευασία του προϊόντος ήταν σε άριστη κατάσταση. Πλήρωσα μετρητά αφού το προϊόν ήταν αρκετά οικονομικό (12,20 €).

Είμαι πολλά χρόνια πελάτης της Cosmodata και είμαι ευχαριστημένος. Το service του καταστήματος είναι πολύ καλό και ό,τι σχεδόν βλάβη και να έχει ο υπολογιστής σου θα το φτιάξουν σίγουρα. Το site τους είναι αρκετά καλά οργανωμένο και βρίσκεις σχετικά εύκολα αυτό που θες. Η εξυπηρέτηση είναι πρώτης γραμμής και τα περισσότερα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.

Οι πωλητές της επιχείρησης είναι πλήρως καταρτισμένοι (άνδρες και γυναίκες) και μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε κάποιο προϊόν αν δεν ξέρετε τι θέλετε ακριβώς.

Τέλος, υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα σε προσφορά σε κάθε είδος και κατηγορία προϊόντων και οι τιμές θεωρώ ότι είναι αρκετά καλές. Αν ψάχνετε για αξιόπιστο και σοβαρό κατάστημα μην ψάχνετε άλλο!


No comments:

Post a Comment